Menu

Συστατικά

+

Για τη Σούπα

  • Τομάτες 1.0 kg
  • Κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε τέταρτα 150.0 γρ
  • Αγγούρι καθαρισμένο, κομμένο σε μεγάλα κομμάτια 150.0 γρ
  • Ελαιόλαδο 150.0 γρ
  • Χωριάτικο ψωμί, φρυγανισμένο χωρίς κόρα 30.0 γρ
  • Φύλλα βασιλικού 10.0 γρ
  • Λευκό ξύδι 10.0 γρ
  • Αλάτι 10.0 γρ
  • Ζάχαρη 10.0 γρ
  • Τζίντζερ φρεσκοτριμμένο 10.0 γρ
  • Κρεμμύδι ψιλοκομμένο 25.0 γρ

Η γνωστή σε όλους παραδοσιακή Ισπανική συνταγή σούπας Gazpacho!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για τη Σούπα

    Αφαιρούμε τις φλούδες απο τις τομάτες και αφού τις μπλανσάρουμε τις τοποθετούμε σε νερό με πάγο. Στη συνέχεια, τις βγάζουμε και αφαιρούμε τα σπόρια από τις τομάτες και από τα αγγούρια. Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε μπλέντερ και "δουλεύουμε", μέχρι η σούπα μας να αποκτήσει βελούδινη υφή. Βάζουμε τη σούπα σε μπασίνα και διατηρούμε στο ψυγείο τουλάχιστον δύο ώρες πριν την κατανάλωση. Για ντεκόρ θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε αβοκάντο, κρεμμύδι καιτομάτες κομμένα όλα σε καρέ. Ανάλογα με την κατεύθυνση που θέλουμε να δώσουμε στη σούπα, θα μπορούσαμε να ντεκοράρουμε και με λεμονοθύμαρο ή φύλλα βασιλικού.
    Εναλλακτικά μπορούμε να προσθέσουμε 40 γρ. Hellmann’s Vegan ως κενέλ στο σερβίρισμα.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού