Menu

Συστατικά

+

Εκτέλεση

  • Κρεμμύδι 60.0 γρ
  • Καλαμάρι 200.0 γρ
  • Φλωμάρια 200.0 γρ
  • Σκόρδο 10.0 γρ
  • Τομάτα καρέ 100.0 γρ
  • Φρέσκο κρεμμύδι (μόνο το πράσινο μέρος) 40.0 γρ
  • Ελαιόλαδο
  • Κρασί λευκό γλυκό 100.0 γρ
  • Knorr Πικάντικη Σάλτσα με Τσίλι, Σόγια και Λαχανικά 1 lt 160.0 γρ
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Μια νηστίσιμη και νόστιμη συνταγή με φλωμάρια – τυπικό παραδοσιακό ζυμαρικό της Λήμνου – και γλυκιά σάλτσα σόγιας!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Εκτέλεση

    Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο,προσθέτουμε το σκόρδο και το καλαμάρι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε την τομάτα και δουλεύουμε για λίγο. Προσθέτουμε την σάλτσα και τα φλωμάρια. Καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι και δουλεύουμε, έως ότου η σάλτσα μας έχει γλασάρει. Σερβίρουμε και ντεκοράρουμε με ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού