Στη συνέχεια, με δύο event «ταξιδέψαμε» στις γεύσεις του κόσμου, με οδηγό τη νέα σειρά World Cuisines και συνοδοιπόρους πιάτα εμπνευσμένα από Ταϊλάνδη, Μεξικό, Αμερική, Ασία και Μεσόγειο.
Την Παρασκευή 9/2, ο διάσημος chef Γκίκας Ξενάκης εντυπωσίασε με τις πιο πρωτότυπες συνταγές για τον κόσμο των ξενοδοχείων, ενώ την Κυριακή 11/2 έδωσε νέο νόημα σε αυτό που ξέραμε ότι λέγεται burger, μεζεδάκι ή σουβλάκι!
Αποτέλεσμα; Άλλη μια πετυχημένη παρουσία στην έκθεση HORECA! Περισσότεροι από 125.000 επαγγελματίες έμαθαν τόσο για το site που θα «απογειώσει» την επιχείρησή τους, όσο και για τη νέα σειρά Knorr World Cuisines που θα απογειώσει κάθε τους πιάτο!