Menu

01:31

1. Εισαγωγή και Εξοπλισμός

Ο Head Chef Marzio Zacchi από το Ιταλικό εστιατόριο Osteria Antica Bologna στο Λονδίνο σας εισάγει στο Πιεμόντε, μία περιοχή της Βόρειας Ιταλίας που παράγει πλούσια και περίφημα προϊόντα. Μάθετε πως να φτιάξετε ριζότο με λευκή τρούφα, βιτέλο τονάτο, καθώς και ένα παραδοσιακό πιάτο του Πιεμόντε με μοσχαρίσιες μπριζόλες.

03:38

2. Προμήθεια Ποιοτικών Συστατικών

Ο Chef Zacchi απεικονίζει τη σημασία της προμήθειας ποιοτικών συστατικών καθώς συστήνει τα παραδοσιακά προϊόντα της πιεμοντέζικης κουζίνας. Εξηγεί τη σημαντικότητα των φουντουκιών στην Ιταλική κουζίνα, και ενημερώνει για τις εποχές και τους παραγωγούς της διάσημης λευκής τρούφας. 

05:09

3. Ριζότο με Λευκή Τρούφα

Ο Chef Zacchi ετοιμάζει ένα παραδοσιακό Ιταλικό πιάτο ενσωματώνοντας την πιεμοντέζικη λευκή τρούφα. Δείτε τη διαδικασία βήμα-βήμα για να δημιουργήσετε αυτή την κρεμώδη και πλούσια σπεσιαλιτέ απ' το Πιεμόντε.

06:02

4. Βιτέλο Τονάτο

Εξοικειωθείτε με το βιτέλο τονάτο, μια πιεμοντέζικη λιχουδιά από μοσχάρι και σως από τόνο και μαγιονέζα. Ακονίστε της δεξιότητές σας στην ανάμειξη συστατικών για αυτό το κρύο πιάτο, και τελειοποιήστε τη συνταγή σαν ένας ντόπιος.

03:53

5. Μοσχαρίσιες Μπριζόλες σε Πιεμοντέζικο Στυλ με Σοταρισμένες Πατάτες

Ζεστάνετε το τηγάνι σας για μπριζόλες σε πιεμοντέζικο στυλ με σοταρισμένες πατάτες. Μάθετε πως να καρυκέψετε και να θωρακίσετε σωστά το μοσχαρίσιο κρέας, καθώς ταυτόχρονα σοτάρετε τις πατάτες σας για αυτό το απλό πιάτο.