+

Εκτέλεση

  1. Εκτέλεση

    Πλένουμε και καθαρίζουμε τις πιπεριές (μετρίου μεγέθους) και κόβουμε το «καπάκι» τους χωρίς να το πετάξουμε. Ραντίζουμε με λίγο ξύδι και αλάτι εσωτερικά. Ανακατεύουμε σε μία μπασίνα τη φέτα, το ανθότυρο το κόκκινο ρύζι (αφού το ετοιμάσουμε σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής), το ελαιόλαδο και την ψιλοκομμένη καυτερή πιπεριά και προσθέτουμε την πάπρικα. Γεμίζουμε τις πιπεριές με τη φέτα και σκεπάζουμε με τα καπάκια τους. Λαδώνουμε ένα ταψί και βάζουμε τις πιπεριές μέσα . Τοποθετούμε το ταψί στο γκριλ και ψήνουμε για 10’-15’, φροντίζοντας να γυρίσουμε τις πιπεριές στα μισά του χρόνου. Βγάζουμε από το φούρνο και αφήνουμε να κρυώσουν ελαφρά. Με το χέρι μας αφαιρούμε την εξωτερική μεμβράνη της φλούδας. Σερβίρουμε με έξτρα ελαιόλαδο, ελάχιστο ξύδι και ξηρό καρπό της επιλογής μας (κατά προτίμηση κουκουνάρι).
+