+

Για τα Κεφτεδάκια

  1. Για τα Κεφτεδάκια

    Τοποθετούμε σε μπασίνα τον κιμά μαζί με το τζίντζερ, το αυγό, το Ηλιέλαιο και την Πικάντικη Σάλτσα με Τσίλι και Τομάτα, αναμειγνύουμε και πλάθουμε τα κεφτεδάκια μας. Στη συνέχεια, τηγανίζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι τα κεφτεδάκια, μέχρι να πάρουμε ένα ωραίο μπρονζέ χρώμα, τραβάμε στην άκρη και συνεχίζουμε στο ίδιο τηγάνι να σοτάρουμε το κάρυ. Σβήνουμε με το ζωμό και προσθέτουμε το γάλα καρύδας. Φέρνουμε σε βρασμό και αφήνουμε να γλασάρει η σάλτσα μας.
    Στο τέλος, προσθέτουμε τα κεφτεδάκια, το μπαμπού και τα φασολάκια, βράζουμε για 1-2 λεπτά, και ντεκοράρουμε με τα φύλλα βασιλικού.
    Σερβίρουμε με νουντλς ή με μπασμάτι.

+