Κεφτεδάκια με Kίτρινο Κάρυ Ταϊλάνδης
Μοναδικά αρωματική συνταγή για τους λάτρεις των δυνατών γεύσεων!

Συστατικά
Για τα Κεφτεδάκια
-
Μοσχαρίσιος Κιμάς 500 γρ
-
Τζίντζερ 10 γρ
-
Αυγό 1 τεμ.
-
Μπαμπού 200 γρ
-
Πράσινα φασολάκια 150 γρ
-
Χυμός Λάιμ 1 τεμ.
-
Φύλλα βασιλικού 20 γρ
-
Ηλιέλαιο 10 ml
-
Κάρυ σε σκόνη 20 γρ
Στάδια εκτέλεσης
-
Για τα Κεφτεδάκια
Τοποθετούμε σε μπασίνα τον κιμά μαζί με το τζίντζερ, το αυγό, το Ηλιέλαιο και την Πικάντικη Σάλτσα με Τσίλι και Τομάτα, αναμειγνύουμε και πλάθουμε τα κεφτεδάκια μας. Στη συνέχεια, τηγανίζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι τα κεφτεδάκια, μέχρι να πάρουμε ένα ωραίο μπρονζέ χρώμα, τραβάμε στην άκρη και συνεχίζουμε στο ίδιο τηγάνι να σοτάρουμε το κάρυ. Σβήνουμε με το ζωμό και προσθέτουμε το γάλα καρύδας. Φέρνουμε σε βρασμό και αφήνουμε να γλασάρει η σάλτσα μας. Στο τέλος, προσθέτουμε τα κεφτεδάκια, το μπαμπού και τα φασολάκια, βράζουμε για 1-2 λεπτά, και ντεκοράρουμε με τα φύλλα βασιλικού. Σερβίρουμε με νουντλς ή με μπασμάτι.