Γιουβέτσι με NoChicken Chunks, Chutney Τομάτας και Κρέμα Γραβιέρας
Διαχρονικά αγαπημένο πιάτο σε νέα εκδοχή φυτικής προέλευσης για όλα τα γούστα!
Συστατικά
Γιουβέτσι με NoChicken Chunks, Chutney Τομάτας και Κρέμα Γραβιέρας
−
+
€0.0
Για το chutney τομάτας
Κρεμμύδια λευκά
/τεμ.
2.0 τεμ.
0%
Τομάτες
/τεμ.
4.0 τεμ.
0%
Ξύλο Κανέλας
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Πιπεριά τσίλι
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Knorr Primerba Πάστα Σκόρδο 340 gr
/γρ
4.0 γρ
0%

Φύλλα δάφνης
/τεμ.
2.0 τεμ.
0%
Τζίντζερ
/γρ
50.0 γρ
0%
sherry ξύδι
/ml
100.0 ml
0%
Κάρδαμο
/γρ
4.0 γρ
0%
Καπνιστή πάπρικα
/γρ
3.0 γρ
0%
Ζάχαρη κρυσταλλική
/γρ
40.0 γρ
0%
Πελτέ τομάτας
/γρ
50.0 γρ
0%
Για το γιουβέτσι
The Vegetarian Butcher NoChicken Chunks 1,75 kg
/γρ
300.0 γρ
0%

Κριθαράκι Μέτριο
/γρ
120.0 γρ
0%
Βούτυρο Αγελάδας
/γρ
35.0 γρ
0%
Knorr Ζωμός Λαχανικών σε Πάστα 1,5 kg
/γρ
0.0 γρ
0%

Ελαιόλαδο
/ml
0.0 ml
0%
Αλάτι
/γρ
0.0 γρ
0%
Πιπέρι
/γρ
0.0 γρ
0%
Για την κρέμα
Γραβιέρα τριμμένη
/γρ
200.0 γρ
0%
Ψιλοτριμμένη παρμεζάνα
/γρ
200.0 γρ
0%
Κρέμα γάλακτος
/γρ
400.0 γρ
0%
Maizena Κορν Φλαουρ 2,5 kg
/γρ
12.0 γρ
0%

Αλάτι
/γρ
0.0 γρ
0%
Πιπέρι
/γρ
0.0 γρ
0%
/
Για το chutney τομάτας
-
Κρεμμύδια λευκά 2.0 τεμ.
-
Τομάτες 4.0 τεμ.
-
Ξύλο Κανέλας 1.0 τεμ.
-
Πιπεριά τσίλι 1.0 τεμ.
-
Φύλλα δάφνης 2.0 τεμ.
-
Τζίντζερ 50.0 γρ
-
sherry ξύδι 100.0 ml
-
Κάρδαμο 4.0 γρ
-
Καπνιστή πάπρικα 3.0 γρ
-
Ζάχαρη κρυσταλλική 40.0 γρ
-
Πελτέ τομάτας 50.0 γρ
Για το γιουβέτσι
-
Κριθαράκι Μέτριο 120.0 γρ
-
Βούτυρο Αγελάδας 35.0 γρ
-
Ελαιόλαδο
-
Αλάτι
-
Πιπέρι
Για την κρέμα
-
Γραβιέρα τριμμένη 200.0 γρ
-
Ψιλοτριμμένη παρμεζάνα 200.0 γρ
-
Κρέμα γάλακτος 400.0 γρ
-
Αλάτι
-
Πιπέρι
Στάδια εκτέλεσης
-
Για το chutney τομάτας
Τρίβουμε στον τρίφτη τις τομάτες και το ginger. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και το τσίλι.Σε μια ρηχή κατσαρόλα σοτάρουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά όλα τα υλικά της μαρμελάδας ξεκινώντας από το κρεμμύδι και το ελαιόλαδο και τελειώνοντας με τις τριμμένες τομάτες. Στο τέλος του βρασμού και μετά από 20’ προσθέτουμε τη ζάχαρη και αφού δέσει το chutney πολτοποιούμε σε ένα μπλέντερ μαζί με τα μπαχαρικά μέχρι όλο το μείγμα να γίνει λείο. -
Για το γιουβέτσι
Σε μια άλλη χαμηλή κατσαρόλα σοτάρουμε τα Νochicken Chunks με ελαιόλαδο και προσθέτουμε το κριθαράκι και τον ζωμό λαχανικών σιγά-σιγά μέχρι το ζυμαρικό μας σχεδόν να βράσει. Έπειτα, προσθέτουμε το chutney ντομάτας μαζί με αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο και λίγο βούτυρο και δένουμε ανακατεύοντας δυνατά εκτός φωτιάς. -
Για την κρέμα
Βράζουμε σε μικρό κατσαρολάκι και σε μέτρια φωτιά την κρέμα γάλακτος, αφού πρώτα αραιώσουμε μέσα της το Κορν Φλάουρ. Αφού βράσει προσθέτουμε τα τριμμένα τυριά, το αλάτι και το πιπέρι και πολτοποιούμε με ραβδομπλέντερ, ώστε να αποκτήσει λεία υφή.