Ισπανικά Τάπας με Ξύλο, Καπνό, και Φωτιά
Παρακολουθήστε τη ΔΩΡΕΑΝ εκπαίδευση για Chef και πάρτε μια γεύση από Ισπανικά Τάπας, εστιάζοντας στο ψήσιμο στη σχάρα, στο κάπνισμα, και σε Μεσογειακές μαγειρικές τεχνικές! | Unilever Food Solutions.
1. Εισαγωγή
Τελειοποιήστε την τέχνη των Ισπανικών Τάπας με τον Chef Dan Sherlock του εστιατορίου, Ember Yard στο Λονδίνο. Θα σας εισάγει σε τεχνικές, συστατικά και εξοπλισμό που είναι κλειδιά για την δημιουργία των τέλειων τάπας, εστιάζοντας στο ψήσιμο στη σχάρα, στο κάπνισμα, και σε ένα οδηγό για ένα απ' τα πιο ζουμερά χοιρινά κρέατα: το Iberico Presa.
2. Στήνοντας την Κουζίνα σας
Κάντε μια βόλτα στην κουζίνα του εστιατορίου Ember Yard, καθώς ο Chef Dan Sherlock σας ενημερώνει για τον εξοπλισμό που πρέπει να έχετε για να δημιουργήσετε Ισπανικά Τάπας, από τον φούρνο Josper μέχρι τη ψησταριά Robata, αλλά και τα οφέλη του ψησίματος πάνω σε ξύλο και ξυλοκάρβουνο.
3. Χρησιμοποιώντας Εποχιακά Συστατικά
Μάθετε για τη σημασία της εποχικότητας και της χρήσης ποιοτικών συστατικών όταν φτιάχνετε τάπας, εστιάζοντας στο χοιρινό Iberico presa-το οποίο εκτρέφεται ειδικά με βάση την εποχή.
4. Χταπόδι Ψημένο στα Κάρβουνα με Σως Τσίλι (Μέρος 1ο)
Δείτε πως να προετοιμάσετε το χταπόδι-ένα κλασικό Ισπανικό τάπας-σε αργό μαγείρεμα χρησιμοποιώντας την τεχνική sous-vide, και πως θα φτιάξετε μία σως από τσίλι, σκόρδο και κάππαρη για να το συνοδεύσετε.
5. Χταπόδι Ψημένο στα Κάρβουνα με Σως Τσίλι (Μέρος 2ο)
Μάθετε πως να φτιάξετε το τέλειο, τρυφερό χταπόδι, στα κάρβουνα σε αργό μαγείρεμα, συνοδεύοντάς το με πατάτες baby, ένα σως από τσίλι, σκόρδο και κάππαρη, και ένα αγιολί με σαφράν για το τέλειο πάντρεμα γεύσεων και υφών.
6. Iberico Presa Ψημένο στη Σχάρα με Καρυκευμένο Πουρέ Κουνουπιδιού (Μέρος 1ο)
Μάθετε πως να δώσετε στο ταπεινό κουνουπίδι διαφορετικές υφές-από καρυκευμένο πουρέ μέχρι και τραγανή υφή-για να το σερβίρετε ως γαρνιτούρα με το χοιρινό Iberico Presa.
7. Iberico Presa Ψημένο στη Σχάρα με Καρυκευμένο Πουρέ Κουνουπιδιού (Μέρος 2ο)
Δείτε πως να μαγειρέψετε το χοιρινό Iberico Presa στη ψησταριά robata, πριν στήσετε το πιάτο με τον καρυκευμένο πουρέ κουνουπιδιού και φύλλα από κουνουπίδι στη σχάρα.
Σχετικές Μαθήματα
Τι θα κερδίσεις
- Συνδέσου εδώ
- Τις καλύτερες συνταγές και tips από chefs από όλο τον κόσμο
- Τις τελευταίες μαγειρικές τάσεις