1. Εισαγωγή στο Κρεοπωλείο του Frankie Fenner
Σε αυτό το video, ο Andrew Nel από το κρεοπωλείο Frankie Fenner εξηγεί πώς αναπτύχθηκε η επιχείρηση του κρεοπωλείου μέσω της ανάγκης για προμήθεια κρέατος ελευθέρας βοσκής από ηθικές φάρμες ζώων. Η αναζήτηση κρέατος καλής προέλευσης και η γνώση προέλευσης των κομματιών του κρέατος κάνουν τη διαφορά ούτως ώστε να δημιουργηθεί μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες.
2. Προμήθεια Κρέατος Ελευθέρας Βοσκής
Το να γνωρίζεις ότι τα ζώα τυγχάνουν ανθρώπινης μεταχείρισης και ότι οι κτηνοτροφικές φάρμες λειτουργούν ηθικά είναι το κλειδί για κάθε επιχείρηση κρεοπωλείου. Σε αυτό το βίντεο, ο Andrew Nel από το κρεοπωλείο Frankie Fenner εξηγεί γιατί το κρέας καλής προέλευσης είναι η μόνη επιλογή για οποιοδήποτε κρεοπωλείο που προσφέρει νόστιμο, υψηλής ποιότητας και ελευθέρας βοσκής κρέας στους πελάτες.
3. Χρήση Εναλλακτικών Κοπών
Η εισαγωγή στις εναλλακτικές κοπές κρέατος θα σε βοηθήσει να καινοτομήσεις στο μενού σου και να διατηρήσεις τα κόστη χαμηλά. Ο Andrew Nel από το κρεοπωλείο Frankie Fenner αναφέρει πως είναι καλή ιδέα να ρωτάς τον κρεοπώλη σου για τα καλύτερα κομμάτια κρέατος και τις διαφορετικές προελεύσεις.
4. Συνεργασία με τον Κρεοπώλη
Ποιες είναι οι καλύτερες ερωτήσεις για να κάνεις στον κρεοπώλη σου; Καμία και όλες, απαντά ο Andrew Nel, Operations Manager στο κρεοπωλείο Frankie Fenner. Η διαφάνεια είναι το κλειδί και είναι πολύ σημαντικό να συνεργάζεσαι με τον κρεοπώλη σου και να επικοινωνείς τις ανάγκες σου.