Δεν μπορείς να βρεις τον ειδικό συνεργάτη της επιλογής σου; Επικοινώνησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε.
Απλές τεχνικές για να τελειοποιήσεις το μαγείρεμα με υγρή βάση. Ανακάλυψε πώς μονάχα το νερό και ο ατμός μπορούν να σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις εκπληκτικά πιάτα.
Μάθε γιατί το βράσιμο είναι ιδανική τεχνική για να κάνεις τρυφερά τα ριζώδη λαχανικά και το κρέας, καθώς επίσης το λόγο που το ποσάρισμα λειτουργεί εξαιρετικά για ευαίσθητες τροφές όπως τα πουλερικά και τα θαλασσινά.
Και οι τρεις τεχνικές είναι πολύωρες, αργές μέθοδοι μαγειρέματος για ένα τρυφερό αποτέλεσμα - ιδιαίτερα κρέατος. Υπάρχουν όμως σημαντικές διαφορές μεταξύ τους, όπως μας εξηγεί ο Chef Vusi.
Τεχνικές μαγειρέματος φαγητών στα δικά τους υγρά που διατηρούν τα θρεπτικά συστατικά. Ειδικά το Sous vide μπορεί να ακούγεται περίπλοκο, αλλά τα απλά βήματα του Chef Vusi σου δείχνουν πώς να ξεκινήσεις.
Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας.