1. Βραστό Αυγό
Σε αυτό το video, ο Chef Vusi μας δίνει συμβουλές για το τέλειο βραστό αυγό.
2. Αυγά Ορτυκιού
Είναι δύσκολο να ξεφλουδίσεις αυγά ορτυκιού, αλλά μην ανησυχείς, γιατί μπορούμε να βοηθήσουμε. Σε αυτό το video, ο Chef Alex Hall μοιράζεται απλές συμβουλές για το πώς να αφαιρέσεις εύκολα τα τσόφλια.
3. Τηγανητά Αυγά
Σε αυτό το video, θα ανακαλύψεις τα μυστικά του Chef Alex Hall για το πώς να κάνεις τα τέλεια τηγανητά αυγά, από το πώς να τα τηγανίσεις μέχρι το καρύκευμα.
4. Αυγά Scrambled
Ένα γρήγορο video, για ένα πολύ γρήγορο πιάτο. Νόστιμα αυγά scrambled με φρυγανισμένο ψωμί, τομάτες, μανιτάρια και πολλά άλλα.
5. Ομελέτα
Αυτό το δημοφιλές πιάτο πρωινού μπορεί επίσης να σερβιριστεί για μεσημεριανό ή βραδινό. Ο Chef Vusi μας δείχνει πώς να φτιάξουμε μια κλασική ομελέτα.
6. Ολλανδέζ
Η Ολλανδέζ είναι μία βασική σως εστιατορίου. Σε αυτό το βίντεο ο Chef Alex Hall μας βοηθάει να φτιάξουμε μια κλασική Ολλανδέζ και μοιράζεται μια νόστιμη συνταγή με Ολλανδέζ και σπαράγγια.
7. Φριτάτα
Η φριτάτα (γνωστή και ως τορτίγια) είναι ένα απλό πιάτο από αυγά, πατάτα και κρεμμύδι. Σε αυτό το βίντεο, θα μάθεις να φτιάχνεις μια φριτάτα σε λίγα λεπτά μέσα από τις χρήσιμες συμβουλές του Chef Alex.
8. Quiche
Ο Chef Alex μοιράζεται τη συνταγή του, μία quiche με αρακά και αγριοράπανο σερβιρισμένα με σαλάτα από βλαστούς αρακά και φέτα. Ένα ιδανικό ελαφρύ γεύμα ή ορεκτικό.
9. Αυγά En Cocotte
Τα Αυγά En Cocotte είναι μια κλασική γαλλική συνταγή όπου τα αυγά ψήνονται σε ατομικά κεραμικά φορμάκια μέσα σε bain marie. Μάθε τις απλές συμβουλές του Chef Alex για να μαγειρέψεις ψημένα αυγά και να έχεις την τέλεια υφή και αποτέλεσμα κάθε φορά.
10. Αυγά Ποσέ
Ο Chef Alex μοιράζεται έναν απλό τρόπο για να φτιάξεις τα τέλεια αυγά ποσέ, είτε τα μαγειρεύεις μεμονωμένα είτε μαζικά. Αυτό το βίντεο καλύπτει τα πάντα, από το πώς να καταλάβεις πότε τα αυγά σου είναι έτοιμα μέχρι χρήσιμες συμβουλές σχετικά με την παρουσίασή τους στο πιάτο.
11. Shakshuka
Σε αυτό το βίντεο, ο Chef Alex μας δείχνει πώς να φτιάξουμε ένα γρήγορο μαροκινό shakshuka. Ιδανικό για να εμπλουτίσεις το μενού του brunch και του πρωινού του εστιατορίου σου.
12. Αυγά στους 63º
Τα αυγά στους 63º είναι αυγά που μαγειρεύονται αργά σε λουτρό νερού. Σε αυτό το βίντεο, ο Chef Alex εξηγεί για ποιο λόγο το μαγείρεμα στους 63 βαθμούς αποτελεί το μυστικό για μια κρεμώδη υφή, καθώς επίσης μοιράζεται μια απλή και πεντανόστιμη συνταγή sous vide με βουτυράτα μανιτάρια και κρουτόν brioche.
13. Παστοί Κρόκοι Αυγών
Το πάστωμα με παστά αυγά είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να προσθέσεις επιπλέον γεύση στα πιάτα σου. Ο Chef Alex παρουσιάζει μια απλή συνταγή με παστούς κρόκους αυγών και αλάτι και δείχνει τις διαφορετικές χρήσεις που μπορείς να δοκιμάσεις.