Μια εισαγωγή στην Yγιεινή Διατροφή
Η Andria Wu, Chef στο Maple & Co του Λονδίνου, σας δίνει τις βάσεις για το πως να δημιουργήσετε θρεπτικά πιάτα γεμάτα με υγιεινά συστατικά. Προσφέροντας στους πελάτες με διαιτητικές ευαισθησίες, φαγητό που ξέρουν ότι είναι το σωστό για αυτούς, αλλά χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση, θα δώσει στο εστιατόριό σας μεγάλη ώθηση.
Εισαγωγή
Γνωρίστε την Andria Wu, Chef της αλυσίδας υγιεινών εστιατορίων, Maple & Co στο Λονδίνο, καθώς σας δείχνει πως να εισάγετε εμπνευστικά, υγιεινά πίατα στον κατάλογο. Απ' τον βασικό εξοπλισμό και τα συστατικά, μέχρι και τις τεχνικές που θα χρειαστείτε για να πετύχετε υγιεινά αποτελέσματα χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση, συν έμπνευση για να φτιάξετε γευστικές, ισορροπημένες συνταγές βήμα-βήμα.
Εγκαταστήστε την κουζίνα σας
Εγκαταστήστε την κουζίνα σας με τον βασικό εξοπλισμό που χρειάζεστε για να μαγειρέψετε υγιεινό φαγητό, συμπεριλαμβανομένων των κλιμάκων μέτρησης για περισσότερη ακρίβεια, ενός τρίφτη ξύσματος για να προσθέσετε μια φρέσκια γεύση και τις καλύτερες συμβουλές για την οργάνωση της κουζίνας.
Χρησιμοποιώντας θρεπτικά συστατικά
Μάθετε πως να χρησιμοποιείτε τα σωστά συστατικά στην μαγειρική σας για να προσθέσετε βάθος στη γεύση και μια ισορροπία θρεπτικών ουσιών στα πιάτα σας, από το μαγείρεμα του "ουράνιου τόξου", στην επιλογή των πιο υγιεινών λαδιών και στη χρήση μπαχαρικών και βοτάνων για να δημιουργήσετε ένα φρέσκο, γευστικό και υγιεινό φαγητό.
Τεχνικές για να τελειοποιήσετε τα βασικά
Μάθετε τεχνικές υγιεινού μαγειρέματος για να προσθέσετε το μέγιστο θρεπτικών ουσιών στα πιάτα σας χωρίς να συμβιβαστείτε στη γεύση. Απ' το ποσάρισμα, στη ζύμωση και στην παρασκευή φύτρων, η σεφ Andria Wu τα εξηγεί όλα.
Παρασκευάζοντας ένα Buddha Bowl
Βάλτε ένα θρεπτικό, ισορροπημένο πιάτο στον κατάλογό σας με αυτό το νόστιμο Buddha bowl. Η σεφ Andria Wu εξηγεί την αναλογία των αμιλούχων και μη αμιλούχων λαχανικών και πρωτεΐνης, αλλά και πως να δημιουργήσετε μια υγιεινή σάλτσα και να προετοιμάσετε τα λαχανικά.
Μαγείρεμα & συναρμολόγηση ενός Buddha Bowl
Συναρμολογήστε το Buddha Bowl σας με νουντλς από φαγόπυρο και σάλτσα, τόφου και μια πολυχρωμία από λαχανικά, με συμβουλές για το πως να προσαρμόσετε τα συστατικά για να δημιουργήσετε νόστιμες παραλλαγές.
Προετοιμασία για vegan κοτόπουλο βουτύρου
Φτιάξτε μία vegan εναλλακτική έκδοση του κοτόπουλου βουτύρου, χρησιμοποιώντας παρόμοιες υφές και γεύσεις για να φτάσετε στο αποτέλεσμα που θέλετε, από κρεμώδες βούτυρο καρύδας μέχρι και ψητό κουνουπίδι με υφή που θυμίζει κρέας.
Μαγειρεύοντας vegan κοτόπουλο βουτύρου
Δείτε την σεφ Andria Wu να φτιάχνει ένα vegan κοτόπουλο βουτύρου με μία κρεμώδη, αρωματική σάλτσα, ψητό κουνουπίδι, και με βότανα και ξύσμα λεμονιού που του δίνουν μία φρεσκάδα.
Σχετικές Μαθήματα
Τι θα κερδίσεις
- Συνδέσου εδώ
- Τις καλύτερες συνταγές και tips από chefs από όλο τον κόσμο
- Τις τελευταίες μαγειρικές τάσεις