Δεν μπορείς να βρεις τον ειδικό συνεργάτη της επιλογής σου; Επικοινώνησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε.
Χτυπάμε την Crème Patisserie και το νερό στον κάδο ενός μίξερ με το σύρμα για 5’ στη γρήγορη ταχύτητα και στη συνέχεια αφρατεύουμε την κρέμα με 1000 γρ. φυτική και 500 γρ. ζωική κρέμα. Παράλληλα, έχουμε φροντίσει να χτυπήσουμε τις κρέμες, ώστε να έχουν αποκτήσει σταθερή υφή.
Μπορούμε να προσθέσουμε οποιαδήποτε γεύση, χωρίς να αλλοιωθεί η σύσταση ή η υφή της κρέμας. Το νερό πρέπει να είναι πολύ παγωμένο
Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας.