Ονομάζομαι Νίκος Θωμάς, γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Σπάρτη. Πριν από 20 χρόνια, ήρθα από τη Σπάρτη στην Αθήνα για να κυνηγήσω το πάθος μου για τη μουσική, παίζοντας ντραμς σε διάφορα συγκροτήματα.
Όταν όμως βρέθηκα τυχαία να δουλεύω σε κουζίνα, κόλλησα το «μικρόβιο» της μαγειρικής και συνέχισα να δουλεύω σε εστιατόρια της Αθήνας, σε κουζίνες ξενοδοχείων σε νησιά, αλλά και σε πολυτελείς θαλαμηγούς.
Σε ένα νησί, τη Ζάκυνθο, γνώρισα και την Αλεξάνδρα. Μαζί, ανοίξαμε το 2015 το Simul, το οποίο μέσα στα χρόνια «μεγάλωσε», όπως μεγαλώσαμε κι εμείς. Στην κουζίνα μας, προσφέρουμε προσιτό φαγητό με ιδιαίτερες τεχνικές ή αλλιώς Μπιστρονομία, έχοντας πάντα στο επίκεντρο την καλή πρώτη ύλη και το ποιοτικό αποτέλεσμα.
Στην κουζίνα, η αγάπη και ενασχόλησή μου με τη μουσική είναι σύμμαχός μου. Γιατί μου δίνει το ρυθμό, την ένταση και την ακρίβεια που χρειάζομαι – και αυτό με κάνει να αισθάνομαι ασφάλεια.
Έτσι προέκυψε και η συνεργασία μου με τη Hellmann’s. Γιατί, μου προσφέρει την ασφάλεια ενός σταθερά γευστικού αποτελέσματος, πάντα στο υψηλότερο ποιοτικά επίπεδο.
Ονομάζομαι Νίκος Θωμάς, γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Σπάρτη. Πριν από 20 χρόνια, ήρθα από τη Σπάρτη στην Αθήνα για να κυνηγήσω το πάθος μου για τη μουσική, παίζοντας ντραμς σε διάφορα συγκροτήματα.
Όταν όμως βρέθηκα τυχαία να δουλεύω σε κουζίνα, κόλλησα το «μικρόβιο» της μαγειρικής και συνέχισα να δουλεύω σε εστιατόρια της Αθήνας, σε κουζίνες ξενοδοχείων σε νησιά, αλλά και σε πολυτελείς θαλαμηγούς.
Σε ένα νησί, τη Ζάκυνθο, γνώρισα και την Αλεξάνδρα. Μαζί, ανοίξαμε το 2015 το Simul, το οποίο μέσα στα χρόνια «μεγάλωσε», όπως μεγαλώσαμε κι εμείς. Στην κουζίνα μας, προσφέρουμε προσιτό φαγητό με ιδιαίτερες τεχνικές ή αλλιώς Μπιστρονομία, έχοντας πάντα στο επίκεντρο την καλή πρώτη ύλη και το ποιοτικό αποτέλεσμα.
Στην κουζίνα, η αγάπη και ενασχόλησή μου με τη μουσική είναι σύμμαχός μου. Γιατί μου δίνει το ρυθμό, την ένταση και την ακρίβεια που χρειάζομαι – και αυτό με κάνει να αισθάνομαι ασφάλεια.
Έτσι προέκυψε και η συνεργασία μου με τη Hellmann’s. Γιατί, μου προσφέρει την ασφάλεια ενός σταθερά γευστικού αποτελέσματος, πάντα στο υψηλότερο ποιοτικά επίπεδο.