Menu
Alt Image Text

1. Παστά αβγά και ζυμαρικά

Ο τριμμένος παστός κρόκος δίνει στα ζυμαρικά πλούσια νοστιμιά.  

Alt Image Text

2. Παστά αβγά και μανιτάρια

Ο συνδυασμός μανιταριών με ρευστό παστό, καπνιστό ή confit αβγό, αναδύει το άρωμα και τη νοστιμιά του μανιταριού. Συνδυάστε τα σε τοστ, πίτσες ή σούπες. 

Alt Image Text

3. Παστά αβγά, Ολλαντέζ και σπαράγγια

Χτυπήστε ένα γλασέ παστό μελάτο αβγό σε Ολλαντέζ ή τρίψτε ένα παστό αβγό σε σπαράγγια και σάλτσες, για να δώσετε επιπλέον άρωμα. 

Alt Image Text

4. Πικρά πράσινα λαχανικά και παστό αβγό

Η έντονη γεύση των πράσινων λαχανικών που τηγανίζονται ελαφρά ή ψήνονται, όπως τα άγρια μπρόκολα, οι βρούβες ή η ιταλική λαχανίδα ισορροπεί τέλεια με τα παστά αβγά.

Alt Image Text

5. Παστό αβγό και καραμέλα

Το παστό αβγό δίνει βαθιά γεύση στην καραμέλα, κάνοντάς την ακόμα πιο ενδιαφέρουσα και γεμίζοντάς την με άρωμα. 

Alt Image Text

6. Παστό αβγό και κρουασάν

Κι όμως, στο Χονγκ Κονγκ γεμίζουν κρουασάν και ψωμάκια με γλασέ παστού κρόκου αβγού. 

Alt Image Text

7. Παστό αβγό με στέικ ταρτάρ

Μολονότι ο κρόκος συνήθως λειτουργεί ως ρευστή προσθήκη, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως καρύκευμα και να τονίσει τη γεύση του ταρτάρ.

Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού