Menu

1. Παστά αβγά και ζυμαρικά

Ο τριμμένος παστός κρόκος δίνει στα ζυμαρικά πλούσια νοστιμιά.  

2. Παστά αβγά και μανιτάρια

Ο συνδυασμός μανιταριών με ρευστό παστό, καπνιστό ή confit αβγό, αναδύει το άρωμα και τη νοστιμιά του μανιταριού. Συνδυάστε τα σε τοστ, πίτσες ή σούπες. 

3. Παστά αβγά, Ολλαντέζ και σπαράγγια

Χτυπήστε ένα γλασέ παστό μελάτο αβγό σε Ολλαντέζ ή τρίψτε ένα παστό αβγό σε σπαράγγια και σάλτσες, για να δώσετε επιπλέον άρωμα. 

4. Πικρά πράσινα λαχανικά και παστό αβγό

Η έντονη γεύση των πράσινων λαχανικών που τηγανίζονται ελαφρά ή ψήνονται, όπως τα άγρια μπρόκολα, οι βρούβες ή η ιταλική λαχανίδα ισορροπεί τέλεια με τα παστά αβγά.

5. Παστό αβγό και καραμέλα

Το παστό αβγό δίνει βαθιά γεύση στην καραμέλα, κάνοντάς την ακόμα πιο ενδιαφέρουσα και γεμίζοντάς την με άρωμα. 

6. Παστό αβγό και κρουασάν

Κι όμως, στο Χονγκ Κονγκ γεμίζουν κρουασάν και ψωμάκια με γλασέ παστού κρόκου αβγού. 

7. Παστό αβγό με στέικ ταρτάρ

Μολονότι ο κρόκος συνήθως λειτουργεί ως ρευστή προσθήκη, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως καρύκευμα και να τονίσει τη γεύση του ταρτάρ.

Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού