Η γαστρονομία είναι μια τέχνη που «κρύβει» μέσα της πειραματισμό και δημιουργικότητα. Το ένστικτο της ανακάλυψης όμως δεν ανήκει μόνο σε εκείνους που «εκτελούν» την τέχνη, αλλά και σε όσους την απολαμβάνουν!
Τα τελευταία χρόνια, για τους περισσότερους από εμάς, έχει εξελιχθεί σε μια εκλεπτυσμένη ψυχαγωγία που συνδέεται με τη χαρά της γευσιγνωσίας. Γι’ αυτό όπου και αν βρεθούμε, απ’ το κέντρο της πρωτεύουσας έως την άκρη του χάρτη προς Βορρά, ψάχνουμε πάντα την εκλεπτυσμένη γεύση, το αυθεντικό μενού, την αισθητική της κουζίνας που ξεχωρίζει!
Αυτή ακριβώς την ανάγκη της εξερεύνησης ξεχώρισε η Unilever Food Solutions και έγινε και φέτος Χρυσός Χορηγός στα Restaurant 100 Awards. Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τετάρτης 12 Ιουνίου, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, διαμορφώθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά ο απόλυτος “γαστρονομικός οδηγός” για το 2019, υπό τη διοργάνωση της Boussias Communications!