Στη φετινή HORECA 2018, όπως και κάθε άλλη χρονιά, δεν μείναμε μόνο στο περίπτερο! Διοργανώσαμε και δύο events που κατάφεραν να ξεχωρίσουν! Την σκυτάλη πήρε ο πολύ γνωστός chef Γκίκας Ξενάκης ο οποίος ανέλαβε να μυήσει το κοινό στον απίθανο κόσμο που κρύβει η νέα σειρά Knorr World Cuisines!

 

Την Παρασκευή 9/2, ο chef δημιούργησε συνταγές αποκλειστικά και μόνο για ξενοδοχεία, με έμπνευση από τη νέα σειρά και το ταξίδι ξεκίνησε! Οι επισκέπτες δοκίμασαν εξωτικές, ethnic και μεσογειακές συνταγές και πιάτα εμπνευσμένα από Ταιλάνδη, Μεξικό, Αμερική, Ασία και Μεσόγειο. Έτσι, γέμισαν ιδέες για το πώς θα διοργανώσουν εύκολα γαστρονομικές εκπλήξεις για τους πελάτες τους και πώς κανένας μπουφές δεν θα είναι ποτέ ξανά αδιάφορος.

Την Κυριακή 11/2, ήταν η σειρά της τριλογίας: Burger-Μεζεδοπωλείο-Σουβλάκι! Ο chef έκλεψε την παράσταση με μοναδικές συνταγές και μία νέα σειρά προϊόντων που δίνει αμέτρητες ευκαιρίες για να κάνει κανείς τη διαφορά στο σουβλάκι, το burger και κάθε είδους μεζεδάκι! Όπως ήταν αναμενόμενο, ο κόσμος ενθουσιάστηκε και έμεινε έκπληκτος με τις δυνατότητες των προϊόντων και το πόσο εύκολα μπορούν να εκτοξεύσουν γευστικά ακόμα και την πιο απλή συνταγή!