This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

1. Εισαγωγή στη Διαχείριση Σπατάλης
Σε αυτό το video, θα γνωρίσετε τον Chef Richard Green, που θα αναφερθεί στις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η σπατάλη αλλά και σε τρόπους μείωσής τους.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

2. Πως Να Δημιουργήσετε Έναν Έλεγχο Σπατάλης
Ένα σημαντικό σημείο ελέγχου σε μία κουζίνα είναι ο έλεγχος της σπατάλης. Μάθετε το σκοπό ενός ελέγχου σπατάλης και πως θα τον εντάξετε στη δική σας κουζίνα.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

3. Αποτελεσματικές Αγορές
Ένας τρόπος για τη μείωση της σπατάλης σε μία κουζίνα είναι μέσα από αποτελεσματικές αγορές. Μάθετε για τη σημασία τους και δείτε μερικές συμβουλές για το πως να πετύχετε μια αποτελεσματική αγορά.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

4. Έλεγχος Αποθέματος και Σχεδιασμός Μενού
Ο επιχειρησιακός διευθυντής, Santosh Shetty θα μιλήσει για τα οφέλη του να κρατάς τα μενού σου ανανεωμένα με σύγχρονες τάσεις.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

5. Διαχειρίζοντας τη Σπατάλη στην Προετοιμασία και Σχεδιασμός Παραγωγής
Μάθετε μερικές συμβουλές και μεθόδους για το πως να μειώσετε το συνολικό κόστος της σπατάλης από την προετοιμασία.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

6. Διαχειρίζοντας τη Σπατάλη στο Πιάτο
Πως μπορείτε να μειώσετε τη σπατάλη από τα πιάτα των πελατών σας; Δείτε το video και μάθετε περισσότερα.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

7. Διαχειρίζοντας τη Σπατάλη στον Μπουφέ
Ένας καλός τρόπος για τη διαχείριση της σπατάλης σε εναν μπουφέ είναι να μπορείτε να υπολογίσετε πόσο κόσμο περιμένετε. Βρείτε περισσότερες συμβουλές σε αυτό το video.