Menu

01:43

1. Εισαγωγή στη Διαχείριση Σπατάλης

Σε αυτό το video, θα γνωρίσετε τον Chef Richard Green, που θα αναφερθεί στις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η σπατάλη αλλά και σε τρόπους μείωσής τους.

00:54

2. Πως Να Δημιουργήσετε Έναν Έλεγχο Σπατάλης

Ένα σημαντικό σημείο ελέγχου σε μία κουζίνα είναι ο έλεγχος της σπατάλης. Μάθετε το σκοπό ενός ελέγχου σπατάλης και πως θα τον εντάξετε στη δική σας κουζίνα.

02:24

3. Αποτελεσματικές Αγορές

Ένας τρόπος για τη μείωση της σπατάλης σε μία κουζίνα είναι μέσα από αποτελεσματικές αγορές. Μάθετε για τη σημασία τους και δείτε μερικές συμβουλές για το πως να πετύχετε μια αποτελεσματική αγορά.

02:24

4. Έλεγχος Αποθέματος και Σχεδιασμός Μενού

Ο επιχειρησιακός διευθυντής, Santosh Shetty θα μιλήσει για τα οφέλη του να κρατάς τα μενού σου ανανεωμένα με σύγχρονες τάσεις.

02:22

5. Διαχειρίζοντας τη Σπατάλη στην Προετοιμασία και Σχεδιασμός Παραγωγής

Μάθετε μερικές συμβουλές και μεθόδους για το πως να μειώσετε το συνολικό κόστος της σπατάλης από την προετοιμασία.

02:19

6. Διαχειρίζοντας τη Σπατάλη στο Πιάτο

Πως μπορείτε να μειώσετε τη σπατάλη από τα πιάτα των πελατών σας; Δείτε το video και μάθετε περισσότερα.

02:19

7. Διαχειρίζοντας τη Σπατάλη στον Μπουφέ

Ένας καλός τρόπος για τη διαχείριση της σπατάλης σε εναν μπουφέ είναι να μπορείτε να υπολογίσετε πόσο κόσμο περιμένετε. Βρείτε περισσότερες συμβουλές σε αυτό το video.