Menu

05:55

1. Διαχείριση Κουζίνας

Οι διαδικασίες που λαμβάνουν χώρο σε μία κουζίνα, ο λόγος πίσω από τις αγορές, ο έλεγχος αποθεμάτων και η ασφάλεια του φαγητού είναι πολύ σημαντικά για την επιτυχία της κουζίνας αλλά και για τη διαχείριση κόστους και σπατάλης.

05:58

2. Αποτελεσματική Διαχείριση Συστατικών

Το να σχεδιάσετε ένα έξυπνο μενού είναι ένας απ' τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για αύξηση κέρδους. Αλλά τα οφέλη ενός έξυπνου μενού δεν έχουν να κάνουν μόνο με την κερδοφορία. Μάθετε περισσότερα για τα οφέλη της αποτελεσματικής διαχείρισης των συστατικών μέσα από αυτό το video.

05:47

3. Αποτελεσματική Χρήση του Κόστους των Συστατικών

Μόλις σχεδιαστεί ένα μενού, υπάρχουν επιπλέον πράγματα που μπορούν να γίνουν για να πάρετε το περισσότερο δυνατό από ένα συστατικό. Όσο λιγότερη σπατάλη παράγει μία κουζίνα, τόσο πιο αποτελεσματική είναι σε σχέση με το κόστος. Δείτε το πως σε αυτό το video.

04:02

4. Η Σημασία της Παραλαβής και Αποθήκευσης Τροφίμων

Αυτό το video εξηγεί τη σημασία της διαδικασίας που θα χρειαστεί για τη διαχείριση της παραλαβής και της αποθήκευσης τροφίμων, χρησιμοποιώντας τον οδηγό για την ασφάλεια τροφίμων για την αποφυγή φθοράς, αλλά και γιατί χρησιμοποιούμε τη μέθοδο FIFO.

02:39

5. Παραλαβή Παραγγελιών

Αυτό το video εξηγεί το πως να διαχειριστείτε τους προμηθευτές σας, πως μπορείτε να καθορίσετε τα ρίσκα των προϊόντων όταν παραλαμβάνονται και πως να εξασφαλίσετε ότι ακολουθούν τις συμφωνημένες απαιτήσεις. 

06:18

6. Αποθήκευση, Ασφάλεια Τροφίμων & FIFO

Μάθετε πως να αποθηκεύετε σωστά τα τρόφιμα για αποφυγή φθοράς και μόλυνσης. Αυτό το video εξηγεί τη μέθοδο FIFO, δηλαδή να τοποθετείς τα πιο φρέσκα προϊόντα πίσω από τα πιο παλιά. Αν δεν ακολουθείτε αυτό το σύστημα, μπορεί να καταλήξετε να χρησιμοποιείτε φρέσκα προϊόντα ημέρας αγνοώντας το χθεσινό απόθεμα με αποτέλεσμα τη φθορά του.