Menu

01:04

1. Βασικό Επίπεδο: Εισαγωγή, Εξοπλισμός & Συστατικά

Δείτε τον Chef Fred Duval, Head Chef στο The White Onion, να εξηγεί πως θα χρησιμοποιήσετε το σιφόν για σούπες, εστιάζοντας στο gazpacho αγγουριού. Θα σας εισάγει στον εξοπλισμό και στα συστατικά που θα χρειαστείτε για αυτή την ανάλαφρη καλοκαιρινή σούπα.

01:25

2. Βασικό Επίπεδο: Gazpacho Αγγουριού

Δείτε τον Chef Fred Duval να φτιάχνει μια ανάλαφρη εκδοχή του gazpacho χρησιμοποιώντας σιφόν, με μία γαρνιτούρα από συμπιεσμένο αγγούρι.

02:27

3. Προχωρημένο Επίπεδο: Εισαγωγή, Εξοπλισμός & Συστατικά

Δείτε τον Ben Murphy, Head Chef στο Launceston Place να εξηγεί το πως θα χρησιμοποιήσετε ένα σιφόν. Θα σας δείξει τον εξοπλισμό και τα συστατικά που θα χρειαστείτε για να φτιάξετε το σήμα κατατεθέν πιάτο του και να δημιουργήσετε φανταστικές γεύσεις και υφές.

04:51

4. Προχωρημένο Επίπεδο: Αυγά Σκραμπλ & Amuse-Bouche Φουα Γκρα

Μάθετε πως θα δημιουργήσετε αυτή τη γκουρμέ εναλλακτική εκδοχή ενός κλασσικού πρωινού πιάτου, χρησιμοποιώντας σιφόν για να φτιάξετε μια μους από αυγά σκραμπλ με φθινοπωρινή τρούφα και προζυμένιο ψωμί.