Menu

01:55

1. Εισαγωγή

Γνωρίστε τον Giles Edwards, Executive Chef στο La Tete στο Cape Town. Αυτό το εστιατόριο ακολουθεί τη φιλοσοφία "από τη φάρμα στο πιρούνι", αξιοποιώντας τις Nose to Tail τεχνικές, μειώνοντας τη σπατάλη, και δημιουργώντας ξεχωριστά και νόστιμα πιάτα. Χρησιμοποιήστε την καρδιά βοδιού σε 2 τρόπους-δημιουργώντας μαγειρικές απολαύσεις με πρωτότυπες κοπές. 

02:20

2. Nose to Tail: Προκλήσεις

Καμία μαγειρική ιδέα δεν έρχεται χωρίς προκλήσεις. Μάθετε για τις προκλήσεις της nose-to-tail προσέγγισης, από τη μεταφορά στην προμήθεια και στη βιωσιμότητα.

02:49

3. Καρδιά Βοδιού-Προετοιμασία

Ξεκινήστε προετοιμάζοντας την καρδιά βοδιού για μαγείρεμα, με γαρνίρισμα και τεμάχισμα, πριν μάθετε πως να αξιοποιήσετε το περίσσευμα από sinuet για επιπλέον πιάτα.

02:24

4. Καρδιά Βοδιού στη Σχάρα-Μέρος 1ο

Το 1ο Μέρος εξηγεί για το πως να κόψετε και να καρυκέψετε την καρδιά βοδιού, προτού την βάλετε στην άκρη για το 2ο Μέρος.

01:45

5. Καρδιά Βοδιού στη Σχάρα-Μέρος 2ο

Μάθετε τα εύκολα βήματα για να ψήσετε το κρέας στη σχάρα, δημιουργώντας ένα σημάδι από την πλάκα ψησίματος στο τελείωμα. 

02:44

6. Καρδιά Βοδιού στη Σχάρα-Μέρος 3ο, Γαλλική Βινεγκρετ

Μάθετε τη συνταγή και τις τεχνικές για να φτιάξετε μια νόστιμη και φρέσκια βινεγκρέτ για να συνοδεύσει την καρδία βοδιού σας.

02:28

7. Καρδιά Βοδιού στη Σχάρα-Μέρος 4ο, Στήσιμο Πιάτου

Μάθετε πως να στήσετε το πιάτο με την καρδιά βοδιού, συνδυάζοντάς την με φρέσκια σαλάτα από κάππαρη, Γαλλική βινεγκρέτ και χυμούς από το κρέας.

02:46

8. Tartare Καρδιάς Βοδιού-Μέρος 1ο

Προχωράμε στο tartare καρδιάς, προετοιμάζοντας και τεμαχίζοντας την καρδιά βοδιού σε μικρά κομμάτια, πριν μάθετε τη συνταγή για το καρύκευμα του tartare στο 2ο Μέρος.

02:25

9. Tartare Καρδιάς Βοδιού-Μέρος 2ο

Δείτε το 2ο Μέρος και μάθετε για το στήσιμο του πιάτου, με απλές πινελιές.