Menu
+

Για τη Βασιλόπιτα

  • Νερό 480.0 ml
  • Σπορέλαιο 450.0 γρ
  • Ζέστ πορτοκαλιού 2.0 γρ
  • Μαστίχα 1.0 γρ
  • Μαχλέπι 8.0 γρ
  • Μοσχοκάρυδο 2.0 γρ
  • Κανέλα 3.0 γρ
  • Ζάχαρη άχνη
  1. Για τη Βασιλόπιτα

    Χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υλικά μαζί με το φτερό για 2-3 λεπτά και στη συνέχεια γεμίζουμε την φόρμα και ψήνουμε στους 170.

    Ξεφορμάρουμε και ντεκοράρουμε με ζάχαρη άχνη.