Menu
+

Για τη Βασιλόπιτα

  • Αμύγδαλα 50.0 γρ
  • Καρύδια 100.0 γρ
  • Νερό 960.0 ml
  • Σπορέλαιο 960.0 γρ
  • Μαστίχα 1.0 γρ
  • Μαχλέπι 10.0 γρ
  • Μοσχοκάρυδο 3.0 γρ
  • Κανέλα 5.0 γρ
  • Ζάχαρη άχνη
  • Ξύσμα Πορτοκάλι 3.0 γρ
  1. Για τη Βασιλόπιτα

    Σπάμε το αμύγδαλο και τα καρύδια. Χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υλικά μαζί με το φτερό για 2-3 λεπτά και στη συνέχεια γεμίζουμε την φόρμα και ψήνουμε στους 170.

    Ξεφορμάρουμε και ντεκοράρουμε με ζάχαρη άχνη.