+

Για τη Βασιλόπιτα

  • Carte d'or Buffet Κέικ με Γεύση Βανίλιας 20 kg 1200 γρ
  • Νερό 480 ml
  • Σπορέλαιο 450 γρ
  • Ζέστ πορτοκαλιού 2 γρ
  • Μαστίχα 1 γρ
  • Μαχλέπι 8 γρ
  • Μοσχοκάρυδο 2 γρ
  • Κανέλα 3 γρ
  • Ζάχαρη άχνη
  1. Για τη Βασιλόπιτα

    Χτυπάμε στο μίχερ όλα τα υλικά μαζί με το φτερό για 2-3 λεπτά και στη συνέχεια γεμίζουμε την φόρμα και ψήνουμε στους 170.

    Ξεφορμάρουμε και ντεκοράρουμε με ζάχαρη άχνη.

+