+

Για το Χυμό Πεπόνι

  • Νερό
  • Πεπόνι 80 γρ

Για τη Γρανίτα

  • Χυμός Πεπόνι 400 ml

Για τις Γαρίδες

  • Γαρίδες Νο3 300 γρ
  • Χυμό λάιμ 300 γρ
  • Χυμός Πεπόνι 150 ml
  • Εσαλότ 60 γρ
  • Πιπεριά καυτερή 50 γρ
  • Κόλιανδρος 20 γρ
  1. Για το Χυμό Πεπόνι

    Κόβουμε σε μικρά κομμάτια το καθαρισμένο πεπόνι και με την προσθήκη λίγου νερού το περνάμε από μπλέντερ. Στη συνέχεια, περνάμε από εταμίν τον πουρέ και παίρνουμε τον καθαρό χυμό από το πεπόνι, το οποίο θα χρησιμοποιήσουμε και για τις γαρίδες και για τη γρανίτα.
  2. Για τη Γρανίτα

    Παίρνουμε τα 400γρ καθαρού χυμού από το πεπόνι και τον τοποθετούμε σε μπολ και στη συνέχεια στην κατάψυξη για να παγώσει. Για να πάρουμε τη γρανίτα, αρκεί να ξύσουμε με ένα πιρούνι την επιφάνεια.
  3. Για τις Γαρίδες

    Καθαρίζουμε σχολαστικά τις γαρίδες και τις κόβουμε καρέ. Στη συνέχεια, τις τοποθετούμε σε μπολ μαζί με το χυμό από το λάιμ και το πεπόνι και προσθέτουμε το εσαλότ, την καυτερή πιπεριά και τον κόλιανδρο. Καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι και τοποθετούμε στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον.
+