Menu

Συστατικά

+

Εκτέλεση

  • Rigatoni Gluten Free 350.0 γρ
  • Καρύδια 45.0 γρ
  • Ξύσμα λεμονιού 15.0 γρ
  • Μείγμα μυρωδικών όπως μαϊντανός, βασιλικός, εστραγκόν 20.0 γρ
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Φρέσκος αρακάς 40.0 γρ
  • Πεκορίνο Αμφιλοχίας 30.0 γρ
  • Ελαιόλαδο

Η γνωστή σε όλους μας «Ιταλίδα» σάλτσα για ζυμαρικά γεμάτη ένταση και αρώματα.

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Εκτέλεση

    Τοποθετούμε σε παγωμένο πέτρινο γουδί τα μυρωδικά, τα καρύδια, το ξύσμα λεμονιού και αρχίζουμε να τα πολτοποιούμε (σε αυτό το στάδιο εάν και εφόσον η συνταγή μας είναι για vegetarian προσθέτουμε και το τυρί). Στη συνέχεια, προσθέτουμε σιγά σιγά το ελαιόλαδο, καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι και συνεχίζουμε μέχρι να πάρουμε μια ομοιόμορφη πάστα.
    Βράζουμε τα ζυμαρικά μας σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας.
  2. Παρουσίαση

    Σε μπασίνα τοποθετούμε τα ζεστά ζυμαρικά με την ανάλογη ποσότητα του πέστο και του αρακά. Δουλεύουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο και σερβίρουμε αμέσως. Ντεκοράρουμε με φύλλα βασιλικού.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού