+

Εκτέλεση

  1. Εκτέλεση

    Τοποθετούμε σε παγωμένο πέτρινο γουδί τα μυρωδικά, τα καρύδια, το ξύσμα λεμονιού και αρχίζουμε να τα πολτοποιούμε (σε αυτό το στάδιο εάν και εφόσον η συνταγή μας είναι για vegetarian προσθέτουμε και το τυρί). Στη συνέχεια, προσθέτουμε σιγά σιγά το ελαιόλαδο, καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι και συνεχίζουμε μέχρι να πάρουμε μια ομοιόμορφη πάστα.

    Βράζουμε τα ζυμαρικά μας σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας.

  2. Παρουσίαση

    Σε μπασίνα τοποθετούμε τα ζεστά ζυμαρικά με την ανάλογη ποσότητα του πέστο και του αρακά. Με ελάχιστο ελαιόλαδο δουλεύουμε και σερβίρουμε αμέσως. Ντεκοράρουμε με φύλλα βασιλικού.
+