Menu

Συστατικά

+

Εκτέλεση


Τυρένιο, κρεμώδες πιάτο για τους λάτρεις των ζυμαρικών με crispy λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά και θα ξαφνιάσουν ευχάριστα!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Εκτέλεση

    Παίρνουμε τα παραφίλετα από τα στήθη κοτόπουλου και τα κόβουμε σε μικρό καρέ. Σοτάρουμε σε τηγάνι σε χαμηλή φωτιά με λίγο ελαιόλαδο και ανακατεύουμε συνεχώς έως ότου γίνουν τραγανά. Τα διατηρούμε σε χαρτί απορροφητικό μέχρι και το σερβίρισμα. Κόβουμε τα στήθη σε κομμάτια και ξεκινάμε να τα σοτάρουμε σε τηγάνι, ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το προσθέτουμε. Σβήνουμε με λευκό κρασί και μόλις εξατμιστεί σπάμε τη ρικότα σε κομμάτια και την προσθέτουμε μαζί με λίγη κρέμα γάλακτος. Βράζουμε τα ριγκατόνι σε αλατισμένο νερό και μόλις είναι έτοιμα τα προσθέτουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα ρικότας. Προσθέτουμε στο τέλος την πάστα της KnorrPestoRosso και διορθώνουμε τη γεύση όπου χρειαστεί. Σερβίρουμε την πάστα και τελειώνουμε με το crispy κοτόπουλο.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού