Σαλάτα με Πάπια και Παντζάρι
Μια σαλάτα που είναι ικανή να χορτάσει ακόμα και τους πιο ιδιαίτερους γευσιγνώστες!

Συστατικά
Για τη βινεγκρέτ
-
Μαύρη ζάχαρη μοσκοβάντο 20 γρ
Για τη σαλάτα
-
Φυλλώματα πρασινάδας 100 γρ
-
Πατζάρι ψητό
-
Πατάτες βραστές
-
Κρεμμύδια Φρέσκα 2 τεμ.
-
Αντίβ
-
Κάσιους 100 γρ
-
Φιλέτο πάπιας
Στάδια εκτέλεσης
-
Για τη βινεγκρέτ
Αναμειγνύουμε καλά τα υλικά. -
Για τη σαλάτα
Αναμειγνύουμε το αντίβ με τα φυλλώματα και τα λαχανικά μαζί με το dressing. Στήνουμε τη σαλάτα και σερβίρουμε με τη ψητή πάπια και τα κάσιους.