Menu

Συστατικά

+

Για το ροδάκινο

  • Ροδάκινο 50.0 γρ
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Για το dressing avocado

Για τη σαλάτα

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για το ροδάκινο

    Κόβουμε το ροδάκινο σε φέτες, μαρινάρουμε με ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και ψήνουμε.


  2. Για το dressing avocado

    Ψήνουμε το σκόρδο στο φούρνο. Tυλίγουμε 3 σκελίδες σκόρδο με αλουμινόχαρτο και ελαιόλαδο και τις ψήνουμε για 40 λεπτά στο φούρνο στους 200°.Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να ομογενοποιηθούν.

  3. Για τη σαλάτα

    Τοποθετούμε το ραντίτσιο, τα NoChickenNuggets, τη φρέσκια μοτσαρέλα, τα ψημένα ροδάκινα και περιχύνουμε με το dressing avocado.