Σαλάτα με Ψητά Ροδάκινα, Ραντίτσιο, Μοτσαρέλα, NoChicken Nuggets και Dressing Avocado
Δοκίμασε μια ανατρεπτική vegan σαλάτα με NoChicken Nuggets, πλούσια σε υλικά και γεύση.

Συστατικά
Σαλάτα με Ψητά Ροδάκινα, Ραντίτσιο, Μοτσαρέλα, NoChicken Nuggets και Dressing Avocado
−
+
€3480.0
Για το ροδάκινο
Ροδάκινο
/γρ
50.0 γρ
0%
Ελαιόλαδο
/ml
0.0 ml
0%
Αλάτι
/γρ
0.0 γρ
0%
Πιπέρι
/γρ
0.0 γρ
0%
Για το dressing avocado
Χυμό lime
/τεμ.
2.0 τεμ.
0%
Μαϊντανός (φρέσκος)
/γρ
50.0 γρ
0%
Knorr Primerba Πάστα Βασιλικού 340 gr
/γρ
20.0 γρ
0%

Σκελίδες Σκόρδο
/τεμ.
3.0 τεμ.
0%
Για τη σαλάτα
Ραντίτσιο
/γρ
30.0 γρ
0%
Ροδάκινο
/γρ
50.0 γρ
0%
Dressing Avocado
/γρ
50.0 γρ
0%
The Vegetarian Butcher NoChicken Nuggets 1,75 kg
/τεμ.
3.0 τεμ.
0%

Τυρί μοτσαρέλα
/γρ
20.0 γρ
0%
/
Για το ροδάκινο
-
Ροδάκινο 50.0 γρ
-
Ελαιόλαδο
-
Αλάτι
-
Πιπέρι
Για το dressing avocado
-
Χυμό lime 2.0 τεμ.
-
Μαϊντανός (φρέσκος) 50.0 γρ
-
Σκελίδες Σκόρδο 3.0 τεμ.
Για τη σαλάτα
-
Ραντίτσιο 30.0 γρ
-
Ροδάκινο 50.0 γρ
-
Dressing Avocado 50.0 γρ
-
Τυρί μοτσαρέλα 20.0 γρ
Στάδια εκτέλεσης
-
Για το ροδάκινο
Κόβουμε το ροδάκινο σε φέτες, μαρινάρουμε με ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και ψήνουμε. -
Για το dressing avocado
Ψήνουμε το σκόρδο στο φούρνο. Tυλίγουμε 3 σκελίδες σκόρδο με αλουμινόχαρτο και ελαιόλαδο και τις ψήνουμε για 40 λεπτά στο φούρνο στους 200°.Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να ομογενοποιηθούν. -
Για τη σαλάτα
Τοποθετούμε το ραντίτσιο, τα NoChickenNuggets, τη φρέσκια μοτσαρέλα, τα ψημένα ροδάκινα και περιχύνουμε με το dressing avocado.