+

Για τη Σάλτσα

Για τις Πατάτες

  • Baby Πατάτες 10 τεμ.

Για τη Σαλάτα

  • Ντοματίνια 15 τεμ.
  • Φασολάκια, στρογγυλά 20 τεμ.
  • Εσαλότ 2 τεμ.
  • Αυγά 2 τεμ.
  • Κάπαρη 10 γρ
  • Φιλέτο Αντζούγιας
  • Φιλέτο τόνου 200 γρ
  • Φύλλα γαλλικής σαλάτας η καρδιά μαρουλιού 10 τεμ.
  • Φύλλα βασιλικού
  1. Για τη Σάλτσα

    Πρώτα, τοποθετούμε σε μπλέντερ το κρεμμύδι, την αντζούγια και το σκόρδο και τα δουλεύουμε. Στη συνέχεια, προσθέτουμε την μουστάρδα, το ξίδι και σταδιακά το ελαιόλαδο. Καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι. Τελειώνουμε με 10-20 γρ παγωμένο νερό.
  2. Για τις Πατάτες

    Βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό με την βοήθεια κρεμμυδιού, σκόρδου και θυμαριού.
  3. Για τη Σαλάτα

    Βράζουμε και τα φασολάκια σε αλατισμένο νερό και κρυώνουμε αμέσως.

    Επίσης, βράζουμε και τα αυγά. Για να πετύχουμε ένα τέλειο βράσιμο, μετά από τον πρώτο βρασμό, τραβάμε την κατσαρόλα εκτός φωτιάς και μετράμε 7 λεπτά. Κρυώνουμε σε νερό με πάγο αμέσως.

    Στήνουμε όλα τα υλικά μας σε μπολ και τελειώνουμε με το dressing.

+