+

Για τη Σαλάτα

Για τη Σκεπαστή

  • Γύρος Χοιρινό 500 γρ
  • Τομάτα
  • Χωριάτικο Ψωμί φέτες 10 τεμ.
  1. Για τη Σαλάτα

    Τοποθετούμε σε μπασίνατο λάχανο, το κόκκινο λάχανο το κρεμμύδι, το καρότο καιτο μαϊντανό μαζί με το αλάτι και τα αφήνουμε για 15 λεπτά. Στη συνέχεια, ξεπλένουμε και τααφήνουμε για αλλα 15 λεπτά μαζί με το ξίδι.

    Ξεπλένουμε και ομογενοποιούμε τα λαχανικά με το κύμινο, το σκόρδο, τη μαγιονέζα και την Πικάντικη Σάλτσα με Τσίλι.

  2. Για τη Σκεπαστή

    Ψήνουμε τις φέτες στη σχάρα και αρχίζουμε να χτίζουμε την πίτα μας.
    Στο κάτω μέρος βάζουμε την τραγανή σαλάτα, στη συνέχεια τις φέτες τομάτας και τελειώνουμε με τον καλοψημένο γύρο μας και τη δεύτερη φέτα ψωμιού.

+