Σκεπαστή Πίτα σε Φέτες Χωριάτικου Ψωμιού και Τραγανή Σαλάτα Λάχανο
Η σκεπαστή πίτα... αλλιώς! Δοκίμασε να τη φτιάξεις με χωριάτικο ψωμί και κάνε τη διαφορά!

Συστατικά
Σκεπαστή Πίτα σε Φέτες Χωριάτικου Ψωμιού και Τραγανή Σαλάτα Λάχανο
Για τη Σαλάτα



Για τη Σκεπαστή
Για τη Σαλάτα
-
Λάχανο κόκκινο ψιλοκομμένο 100.0 γρ
-
Κρεμμύδι ψιλοκομμένο 50.0 γρ
-
Καρότο ψιλοκομμένο 2.0 τεμ.
-
Μαϊντανός ψιλοκομμένος 10.0 γρ
-
Αλάτι 70.0 γρ
-
Λευκό ξίδι 50.0 γρ
-
Κύμινο 5.0 γρ
Για τη Σκεπαστή
-
Γύρος Χοιρινό 500.0 γρ
-
Τομάτα
-
Χωριάτικο Ψωμί φέτες 10.0 τεμ.
Στάδια εκτέλεσης
-
Για τη Σαλάτα
Τοποθετούμε σε μπασίνατο λάχανο, το κόκκινο λάχανο το κρεμμύδι, το καρότο καιτο μαϊντανό μαζί με το αλάτι και τα αφήνουμε για 15 λεπτά. Στη συνέχεια, ξεπλένουμε και τααφήνουμε για αλλα 15 λεπτά μαζί με το ξίδι.
Ξεπλένουμε και ομογενοποιούμε τα λαχανικά με το κύμινο, το σκόρδο, τη μαγιονέζα και την Πικάντικη Σάλτσα με Τσίλι.
-
Για τη Σκεπαστή
Ψήνουμε τις φέτες στη σχάρα και αρχίζουμε να χτίζουμε την πίτα μας.Στο κάτω μέρος βάζουμε την τραγανή σαλάτα, στη συνέχεια τις φέτες τομάτας και τελειώνουμε με τον καλοψημένο γύρο μας και τη δεύτερη φέτα ψωμιού.