Menu

Συστατικά

+

Για το πανάρισμα

  • Βούτυρο 40.0 γρ
  • ??Sτ Aπό ??A ?Eμό??
  • Δημητριακά χωρίς Γλουτένη 220.0 γρ
  • Καρύδια πεκάν 4.0 τεμ.
  • Σκόρδο 1.0 τεμ.
  • Φύλλα από θυμάρι, δεντρολίβανο, βασιλικό ψιλοκομμένα 5.0 γρ

Για τον Σολομό

  • ???Tι ?Aι PιPέ??
  • Φιλέτα Σολομού 4.0 τεμ.

Για την Σάλτσα

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για το πανάρισμα

    Τοποθετούμε σε μπλέντερ τα δημητριακά, τα καρύδια, το σκόρδο τα μυρωδικά και το ξύσμα λεμονιού. Προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύουμε, μέχρι να πάρουμε μια ομοιογενή πάστα.
  2. Για τον Σολομό

    Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα του σολομού και στη συνέχεια, προσθέτουμε σε κάθε φιλέτο την πάστα των δημητριακών. Ψήνουμε σε φούρνο στους 180 σε χρόνο ανάλογο με το βαθμό ψησίματος που προτιμάμε.
  3. Για την Σάλτσα

    Σοτάρουμε σε βούτυρο το πράσο, σβήνουμε με το ζωμό και βράζουμε. Καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να γλασάρει. Tέλος, ομογενοποιούμε τη σύβραση με τη μαγιονέζα.
  4. Για την Παρουσίαση

    Τοποθετούμε το σολομό πάνω από την κρέμα με τα πράσα και γαρνίρουμε ανάλογα.