Σουβλάκια Καλαμάρι Μαριναρισμένα σε Σόγια
Δώστε ένα θαλασσινό αέρα στο σουβλάκι σας!

Συστατικά
Σουβλάκια Καλαμάρι Μαριναρισμένα σε Σόγια
−
+
€0.0
Για τα Καλαμάρια
Καλαμάρι σε ροδέλες
/γρ
250.0 γρ
0%
Knorr Primerba Πάστα Σκόρδο 340 gr
/γρ
5.0 γρ
0%

Τζίντζερ σε σκόνη
/γρ
3.0 γρ
0%
Ζάχαρη
/γρ
10.0 γρ
0%
Ξύσμα λεμονιού
/γρ
0.0 γρ
0%
Χυμός απο ένα λεμόνι
/γρ
0.0 γρ
0%
Knorr Αγγλική Worcester 1,125gr
/γρ
40.0 γρ
0%

Σπορέλαιο
/ml
40.0 ml
0%
Knorr Σάλτσα Σόγιας 1,3 kg
/γρ
80.0 γρ
0%

Κρεμμύδι Πίκλα
Κρεμμύδι κομμένο ζουλιέν
/γρ
250.0 γρ
0%
Νερό
/γρ
320.0 γρ
0%
Λευκό ξύδι
/γρ
320.0 γρ
0%
Αλάτι
/γρ
15.0 γρ
0%
Καστανή ζάχαρη
/γρ
25.0 γρ
0%
Κόκκους Πιπέρι
/γρ
0.0 γρ
0%
Knorr Πικάντικη Σάλτσα με Τσίλι και Τομάτα 1 lt
/γρ
70.0 γρ
0%

Για τη Σαλάτα
Σαλάτα λάχανο καρότο
/γρ
0.0 γρ
0%
Παρουσίαση
Πίτες Ανατολής
/τεμ.
0.0 τεμ.
0%
/
Για τα Καλαμάρια
-
Καλαμάρι σε ροδέλες 250.0 γρ
-
Τζίντζερ σε σκόνη 3.0 γρ
-
Ζάχαρη 10.0 γρ
-
Ξύσμα λεμονιού
-
Χυμός απο ένα λεμόνι
-
Σπορέλαιο 40.0 ml
Κρεμμύδι Πίκλα
-
Κρεμμύδι κομμένο ζουλιέν 250.0 γρ
-
Νερό 320.0 γρ
-
Λευκό ξύδι 320.0 γρ
-
Αλάτι 15.0 γρ
-
Καστανή ζάχαρη 25.0 γρ
-
Κόκκους Πιπέρι
Για τη Σαλάτα
-
Σαλάτα λάχανο καρότο
Παρουσίαση
-
Πίτες Ανατολής
Στάδια εκτέλεσης
-
Για τα Καλαμάρια
Καθαρίζουμε καλά τα καλαμάρια και τα κόβουμε σε ροδέλες. Στη συνέχεια μπλανσάρουμε τα καλαμάρια, κρυώνουμε και τοποθετούμε σε μπασίνα μαζί με όλα τα υλικά της μαρινάδας. Αφήνουμε για 4-5 ώρες και μετά περνάμε με προσοχή τις ροδέλες του καλαμαριού σε ξυλάκια και τοποθετούμε σε ψυγείο.Μετά απο λίγη ώρα είναι έτοιμα να ψηθούν στην σχάρα μέχρι να πάρουν ένα καλό χρώμα -
Κρεμμύδι Πίκλα
Σε μπασίνα τοποθετούμε όλα τα υλικά εκτός από το κρεμμύδι και με την βοήθεια ενός φουέτ λιώνουμε το αλάτι.Τοποθετούμε σε αποστειρωμένο βάζο(ήβάζουμε το βάζο στα μικροκύματα για 2-3 λεπτά ή στο φούρνο για 4-5 λεπτά ) το κρεμμύδι μαζί με το μίγμα από την μπασίνα. Κλείνουμε ( αφήνουμε 2-3 πόντους ελεύθερους από την επιφάνεια ) και αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον για 1 ημέρα. -
Για τη Σαλάτα
Κόβουμε το λευκό μαζί με το κόκκινο λάχανο. Τρίβουμετο καρότο και εάν θέλουμε προσθέτουμε ψιλοκομμένο μαϊντανό ή σέλινο. Όλα μαζί τα λαχανικά τα τοποθετούμε σε μπασίνα μαζί με τη πικάντικη σάλτσα και ανακατεύουμε.Για την ποσότητα μας, το το μίγμα από τα λαχανικά θα πρέπει να είναι 500 γρ -
Παρουσίαση
Ψήνουμε 3 τεμάχια στην μερίδα και στήνουμε σε πιάτο μαζί με κρεμμύδι πίκλα, σαλάτα λάχανο αρωματισμένο με γλυκό τσίλι και πιτούλες κομμένες