Menu
+

Για τη σαλάτα

  • Baby Ρόκα 350.0 γρ
  • Παντζάρια, κομμένο σε ροδέλες 120.0 γρ
  • Φινόκιο κομμένο ζουλιέν 100.0 γρ
  • Ραπανάκι, κομμένο σε ψιλές φέτες 50.0 γρ
  • Φιλέτο Πορτοκαλιού 100.0 γρ
  • Φύλλα βασιλικού

Για τη Vinaigrette πορτοκαλιού

  • Χυμός πορτοκαλιού 200.0 γρ
  • Ξύσμα Πορτοκάλι 1.0 τεμ.
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  1. Για τη σαλάτα

    Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά όσο πιο ανάλαφρα γίνεται και σερβίρουμε.
  2. Για τη Vinaigrette πορτοκαλιού

    Σε μια κατσαρόλα σιγοβράζουμε το χυμό του πορτοκαλιού, συμπυκνώνοντάς τον μέχρι να μείνει το 1/4 της ποσότητας.

    Σουρώνουμε το συμπυκνωμένο χυμό σε σήτα και τον αφήνουμε να κρυώσει.

    Στη συνέχεια χτυπάμε στο μίξερ τη μουστάρδα και το συμπυκνωμένο χυμό πορτοκαλιού και ρίχνουμε σιγά σιγά την Vinaigrette Citrus.

    Προσθέτουμε το ξύσμα, αλατίζουμε και δοκιμάζουμε.