+

Για το βούτυρο

  • Βούτυρο 100 γρ
  • ανθός αλατιού
  • Chives 20 γρ

Για το Ψάρι

  • Φρέσκος μπακαλιάρος σε φιλέτο 500 γρ
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  1. Για το βούτυρο

    Αναμιγνύουμε με προσοχή σεμπασίνατο μαλακωμένοβούτυρo (σε θερμοκρασία δωματίου), το ψιλοκομμένο chives,με τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε καλά, στη συνέχεια τοποθετούμε το μείγμα μας σε διαφάνεια καιρολάρουμε, κρατάμε στο ψυγείο.
  2. Για το Ψάρι

    Καρυκεύομε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι το φιλέτο του ψαριού και στη συνέχεια σοτάρουμεπρώτα από την πλευρά του δέρματος, μέχρι να πάρουμε ένα κρίσπι αποτέλεσμα και μετά και την άλλη πλευρά.
  3. Σερβίρουμε

    Συνοδεύουμε το φιλέτο μας με δυο ροδέλες από το αρωματικό και καυτερό βούτυρο μας, τραγάνα τσιγαριαστά χόρτα ή με σαλάτα Quinoa Knorr Smart food με σπανάκι, μυρώνια και δροσερό dressing εσπεριδοειδών.
+