Menu

Συστατικά

+

Για τα Καλαμάρια

Κρεμμύδι Πίκλα

Για τη Σαλάτα

  • Σαλάτα λάχανο καρότο

Παρουσίαση

  • Πίτες Ανατολής
  • Κρεμμύδι πίκλα

Δώστε ένα θαλασσινό αέρα στο σουβλάκι σας!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για τα Καλαμάρια

    Καθαρίζουμε καλά τα καλαμάρια και τα κόβουμε σε ροδέλες. Στη συνέχεια μπλανσάρουμε τα καλαμάρια, κρυώνουμε και τοποθετούμε σε μπασίνα μαζί με όλα τα υλικά της μαρινάδας. Αφήνουμε για 4-5 ώρες και μετά περνάμε με προσοχή τις ροδέλες του καλαμαριού σε ξυλάκια και τοποθετούμε σε ψυγείο. Μετά απο λίγη ώρα είναι έτοιμα να ψηθούν στην σχάρα μέχρι να πάρουν ένα καλό χρώμα.
  2. Κρεμμύδι Πίκλα

    Σε μπασίνα τοποθετούμε όλα τα υλικά εκτός από το κρεμμύδι και με τη βοήθεια ενός φουέτ λιώνουμε το αλάτι. Τοποθετούμε σε αποστειρωμένο βάζο (βάζουμε το βάζο στα μικροκύματα για 2-3 λεπτά ή στο φούρνο για 4-5 λεπτά ) το κρεμμύδι μαζί με το μείγμα από τη μπασίνα. Κλείνουμε (αφήνουμε 2-3 πόντους ελεύθερους από την επιφάνεια) και αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον για 1 ημέρα.

  3. Για τη Σαλάτα

    Κόβουμε το λευκό μαζί με το κόκκινο λάχανο. Τρίβουμε το καρότο και εάν θέλουμε προσθέτουμε ψιλοκομμένο μαϊντανό ή σέλινο.
    Όλα μαζί τα λαχανικά τα τοποθετούμε σε μπασίνα μαζί με την πικάντικη σάλτσα και ανακατεύουμε.
    Για την ποσότητα μας, το μείγμα από τα λαχανικά θα πρέπει να είναι 500 γρ.
  4. Παρουσίαση

    Ψήνουμε 3 τεμάχια στη μερίδα και στήνουμε σε πιάτο μαζί με κρεμμύδι πίκλα, σαλάτα λάχανο αρωματισμένο με γλυκό τσίλι και πιτούλες κομμένες.


Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού