Menu
+

Για τις μπάλες τυριού

  • Φέτα 100.0 γρ
  • Γιαούρτι 50.0 γρ
  • Λευκό πιπέρι
  • Ανθότυρο 50.0 γρ
  • Κύμινο 3.0 γρ
  • Σκόνη από Κολοκυθόσπορους

Για τη σαλάτα

  • Φράουλες κομμένες στα 4 - 6 150.0 γρ
  • Φυλλώματα πρασινάδας 300.0 τεμ.
  • Σκόνη από Κολοκυθόσπορους
  1. Για τις μπάλες τυριού

    Ομογενοποιούμε όλα τα υλικά μαζί και πλάθουμε μικρά μπαλάκια τυριού. Στη συνέχεια πανάρουμε με την σκόνη κολοκυθόσπορου και διατηρούμε στο ψυγείο.


  2. Για τη σαλάτα

    Σε μπασίνα τοποθετούμε τα φυλλώματα, τις κομμένες φράουλες και τα αντίστοιχα μικρά μπαλάκια τυριού, ντρεσάρουμε με την Vinaigrette Βασιλικού και στήνουμε την σαλάτα. Τέλος, προσθέτουμε τη σκόνη κολοκυθόσπορου.