Ιταλική Πολύχρωμη Σαλάτα Ζυμαρικών
Αν το Ιταλικό ταπεραμέντο είχε γεύση, θα ήταν οι γεύσεις αυτής της σαλάτας!

Συστατικά
Ιταλική Πολύχρωμη Σαλάτα Ζυμαρικών
−
+
€0.0
Για το Dressing
Hellmann's Βινεγκρέτ Βασιλικού 1 lt
/ml
150.0 ml
0%

Hellmann's Απαλή Μουστάρδα 4,8 kg
/γρ
10.0 γρ
0%

Knorr Primerba Πάστα Σκόρδο 340 gr
/γρ
5.0 γρ
0%

Αλάτι
/γρ
0.0 γρ
0%
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
/γρ
0.0 γρ
0%
Για τη Σαλάτα
Πάστα Τρικολόρε
/γρ
500.0 γρ
0%
Kale
/γρ
150.0 γρ
0%
Κρεμμύδι εμινσέ
/γρ
40.0 γρ
0%
Τοματίνια Cherry
/γρ
80.0 γρ
0%
Πιπεριά Φλωρίνης Ψητή
/γρ
80.0 γρ
0%
Καρδιές αγκινάρας
/γρ
80.0 γρ
0%
Σαλάμι Μιλάνου
/γρ
100.0 γρ
0%
Μοτσαρελίνια
/γρ
100.0 γρ
0%
Φρέσκος Βασιλικός
/γρ
10.0 γρ
0%
/
Για το Dressing
-
Αλάτι
-
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για τη Σαλάτα
-
Πάστα Τρικολόρε 500.0 γρ
-
Kale 150.0 γρ
-
Κρεμμύδι εμινσέ 40.0 γρ
-
Τοματίνια Cherry 80.0 γρ
-
Πιπεριά Φλωρίνης Ψητή 80.0 γρ
-
Καρδιές αγκινάρας 80.0 γρ
-
Σαλάμι Μιλάνου 100.0 γρ
-
Μοτσαρελίνια 100.0 γρ
-
Φρέσκος Βασιλικός 10.0 γρ
Στάδια εκτέλεσης
-
Για το Dressing
Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε μπασίνα και ομογενοποιούμε με την βοήθεια ραβδομπλέντερ. -
Για τη Σαλάτα
Βράζουμε τα ζυμαρικά βάσει των οδηγιών στη συσκευασία. Πλένουμε και καθαρίζουμε τα λαχανικά. Κόβουμε όλα τα υλικά Εμινσέ και τις καρδιές αγκινάρας σε τέταρτα. Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε μπασίνα, περιχύνουμε με το dressing, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.