Baby Σπανάκι με Σοτέ Μανιτάρια, Ντοματίνια Ψητά, Κουκουνάρι, Σουσάμι και Dressing Μαγιονέζας με Μουστάρδα Dijon και Πορτοκάλι
Σαλάτα ποίημα με ζεστά στοιχεία που προσδίδουν θαλπωρή στα φυλλώματα.

Συστατικά
Baby Σπανάκι με Σοτέ Μανιτάρια, Ντοματίνια Ψητά, Κουκουνάρι, Σουσάμι και Dressing Μαγιονέζας με Μουστάρδα Dijon και Πορτοκάλι
Για το dressing

Για τη σαλάτα
Για το dressing
-
Χυμός πορτοκαλιού 40.0 γρ
-
Μουστάρδα Dijon 30.0 γρ
-
Ζεστ Πορτοκαλιού 1.0 τεμ.
Για τη σαλάτα
-
Baby σπανάκι 200.0 γρ
-
Μαρούλι Romana 160.0 γρ
-
Μανιτάρια 100.0 γρ
-
Τοματίνια 100.0 γρ
-
Κουκουνάρι 80.0 γρ
-
Σουσάμι 80.0 γρ
Στάδια εκτέλεσης
-
Για το dressing
Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε μπασίνα και ομογενοποιούμε.
-
Για τη σαλάτα
Σοτάρουμε τα μανιτάρια και ψήνουμε τα ντοματίνια. Καβουρδίζουμε το σουσάμι και το κουκουνάρι. Τοποθετούμε τα πλυμένα σχολαστικά φυλλώματα σε μπασίνα μαζί με τα σοταρισμένα μανιτάρια και τα ψητά ντοματίνια, προσθέτουμε το dressing και τελειώνουμε με το καβουρδισμένο κουκουνάρι και το σουσάμι.