Menu

Συστατικά

+

Για τη Σάλτσα


Το καλοκαίρι τρυπώνει για τα καλά στις συνταγές! Αρώματα και υλικά δίνουν ξεχωριστή διάσταση στην απόλαυση. Δοκιμάστε αυτό το μοσχάρι με σταφύλια!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για τη Σάλτσα

    Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και τα μανιτάρια. Προσθέτουμε το σκόρδο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Φλαμπάρουμε με το κονιάκ, έπειτα προσθέτουμε τα σταφύλια και τη ντέμι-γκλας και καρυκεύουμε με αλάτι και θυμάρι. Στο τέλος, δένουμε τη σάλτσα με το βούτυρο.
  2. Για το Μοσχάρι

    Καρυκεύουμε το μοσχάρι με αλάτι και πιπέρι και το ψήνουμε σε δυνατή φωτιά για 4-5 λεπτά από κάθε πλευρά, ή μέχρι να φτάσει τους 54°C στο εσωτερικό. Το αφήνουμε να ξεκουραστεί.
    Κόβουμε το κρέας αντίθετα από τις ίνες και τελειώνουμε με τη σάλτσα μανιταριών με σταφύλι.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού