Menu
+

Προετοιμασία

  • Γαλλική μπαγκέτα 1.0 τεμ.
  • Λαχανικά ψημένα (πιπεριά, μελιτζάνα, κολοκύθι) 50.0 γρ
  • Τυρί παρμεζάνα 10.0 γρ

Παρουσίαση

  • Ρόκα 10.0 γρ
  • Φύλλα βασιλικού 2.0 τεμ.
  1. Προετοιμασία

    Ομογενοποιούμε την Hellmann’s Deli & το Pesto Rosso για το Dressing και χρησιμοποιούμε 25gr για να αλείψουμε το κάτω μέρος της μπαγκέτας. Στη συνέχεια, επικαλύπτουμε με τα λαχανικά και το τυρί παρμεζάνα.
  2. Παρουσίαση

    Τοποθετούμε τη ρόκα και τα φύλλα βασιλικού και κλείνουμε την μπαγκέτα.