Menu
+

Εκτέλεση

  • Ψωμί προζυμένιο
  • Ωριμο αβοκάντο 2.0 τεμ.
  • Τοματίνια 300.0 γρ
  • Κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1.0 τεμ.
  • Ελαιόλαδο 80.0 ml
  • Μαύρα Φασόλια Κονσέρβας 500.0 γρ
  • Κύμινο 5.0 γρ
  • Χυμό και ξύσμα απο ένα λάιμ
  • Κόλιανδρο φρέσκο ψιλοκομμένο

Για το dressing

  • Σχοινόπρασο 15.0 γρ
  • Χυμό και ξύσμα απο ένα λάιμ
  1. Εκτέλεση

    Μαρινάρουμε με ελαιόλαδο και τον χυμό από το λάιμ τα τοματίνια, αφού πρώτα τα κόψουμε στη μέση ή και σε τέταρτα.

    Στη συνέχεια, σοτάρουμε σε ελαιόλαδο το κρεμμύδι εως ότου καραμελώσει, προσθέτουμε το σκόρδο και τα φασόλια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Καρυκεύουμε με αλάτι, πιπέρι και κύμινο, και σβήνουμε με chilitomato. Αφήνουμε να γλασάρει και τέλος προσθέτουμε τα μαριναρισμένα τοματίνια και τον ψιλοκομμένο κόλιανδρο.

    Ψήνουμε 4 φέτες ψωμιού και τοποθετούμε την φάρσα των φασολιών. Τελειώνουμε με φέτες αβοκάντο, ελαιόλαδο και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

  2. Για το dressing

    Ομογενοποιούμε όλα τα υλικά μαζί και σερβίρουμε.