Open Face Sandwiches με Μαύρα Φασόλια και Αβοκάντο
Αυτό το sandwich ξεχυλίζει από γεύση, προσφέροντας πρωτόγνωρη απόλαυση με τα ιδιαίτερα συστατικά του.

Συστατικά
Open Face Sandwiches με Μαύρα Φασόλια και Αβοκάντο
Εκτέλεση


Για το dressing
Εκτέλεση
-
Ψωμί προζυμένιο
-
Ωριμο αβοκάντο 2.0 τεμ.
-
Τοματίνια 300.0 γρ
-
Κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1.0 τεμ.
-
Ελαιόλαδο 80.0 ml
-
Μαύρα Φασόλια Κονσέρβας 500.0 γρ
-
Κύμινο 5.0 γρ
-
Χυμό και ξύσμα απο ένα λάιμ
-
Κόλιανδρο φρέσκο ψιλοκομμένο
Για το dressing
-
Σχοινόπρασο 15.0 γρ
-
Χυμό και ξύσμα απο ένα λάιμ
Στάδια εκτέλεσης
-
Εκτέλεση
Μαρινάρουμε με ελαιόλαδο και τον χυμό από το λάιμ τα τοματίνια, αφού πρώτα τα κόψουμε στη μέση ή και σε τέταρτα.
Στη συνέχεια, σοτάρουμε σε ελαιόλαδο το κρεμμύδι εως ότου καραμελώσει, προσθέτουμε το σκόρδο και τα φασόλια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Καρυκεύουμε με αλάτι, πιπέρι και κύμινο, και σβήνουμε με chilitomato. Αφήνουμε να γλασάρει και τέλος προσθέτουμε τα μαριναρισμένα τοματίνια και τον ψιλοκομμένο κόλιανδρο.
Ψήνουμε 4 φέτες ψωμιού και τοποθετούμε την φάρσα των φασολιών. Τελειώνουμε με φέτες αβοκάντο, ελαιόλαδο και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
-
Για το dressing
Ομογενοποιούμε όλα τα υλικά μαζί και σερβίρουμε.