Menu
+

Εκτέλεση

  • Γαριδάκι Νο4 450.0 γρ
  • Ελαιόλαδο 50.0 ml
  • Κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1.0 τεμ.
  • Ψιλοκομμένο κλωνάρι σέλερι 2.0 τεμ.
  • Άνηθο ψιλοκομμένο
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Χωριάτικο Ψωμί φέτες 4.0 τεμ.
  • Φύλλα μαρουλιού
  1. Εκτέλεση

    Μαρινάρουμε με ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι τις γαρίδες και ψήνουμε για 5-6 λεπτά στους 180.

    Στη συνέχεια, σε μπασίνα, προσθέτουμε τις γαρίδες, τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το κρεμμύδι, το σέλερι και τον άνηθο και ομογενοποιούμε.

    Σερβίρουμε με φρυγανισμένο ψωμί και φύλλα μαρουλιού.