Menu

Συστατικά

+

Εκτέλεση

  • Λωτός 300.0 γρ
  • Κόκκινη Πιπεριά 1.0 τεμ.
  • Κίτρινη Πιπεριά 1.0 τεμ.
  • Μανιτάρια 100.0 γρ
  • Knorr Πικάντικη Σάλτσα με Τσίλι, Σόγια και Λαχανικά 1 lt 20.0 γρ
  • Σησαμέλαιο 40.0 ml
  • Λευκό κρασί 20.0 ml
  • Σπόροι Σουσαμιού

Ο λωτός με την χαρακτηριστικά γλυκιά και λεπτή γεύση του δίνει μια ιδιαίτερη απόχρωση σε αυτό το χειμωνιάτικο πιάτο.

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Εκτέλεση

    Κόβουμε τους λωτούς σε κύβους και τους τοποθετούμε σε νερό με ξύδι για 20 -30 λεπτά. Στη συνέχεια, κόβουμε τις πιπεριές σε μεγάλα καρέ.
    Σοτάρουμε το λωτό στο σησαμέλαιο με το σκόρδο, μέχρι να ροδίσει για 3-5 λεπτά. Καρυκεύουμε με αλάτι, προσθέτουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 2-3 λεπτά. Στο τέλος, προσθέτουμε τις πιπεριές και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τη σόγια και την πικάντικη σάλτσα με τσίλι σόγια και λαχανικά και ανακατεύουμε, μέχρι η σάλτσα μας να γλασάρει. Ολοκληρώνουμε με κόκκους από σοταρισμένο σουσάμι.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού