+

Εκτέλεση

  1. Εκτέλεση

    Κόβουμε τους λωτούς σε κύβους και τους τοποθετούμε σε νερό με ξύδι για 20 -30 λεπτά. Στη συνέχεια, κόβουμε τις πιπεριές σε μεγάλα καρέ.
    Σοτάρουμε τον λωτό στο σησαμέλαιο με το σκόρδο, μέχρι να ροδίσει για 3-5 λεπτά. Καρυκεύουμε με αλάτι, προσθέτουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 2-3 λεπτά. Στο τέλος, προσθέτουμε τις πιπεριές και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε την σόγια και την πικάντικη σάλτσα με τσίλι σόγια και λαχανικά και ανακατεύουμε μέχρι η σάλτσα μας να γλασάρει. Ολοκληρώνουμε με κόκκους από σοταρισμένο σουσάμι.
+