Menu

Συστατικά

+

Εκτέλεση


Ναι, το ραγού μπορεί να γίνει και με μανιτάρια, απίστευτα αρωματικό και ζουμερό ραγού!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Εκτέλεση

    Κόβουμε και τα άγρια μανιτάρια και τα champignon σε τέταρτα.
    Ζεσταίνουμε ελαφρώς το λάδι σε μέτρια κατσαρόλα, ρίχνουμε το σκόρδο, το θυμάρι (για να το αρωματίσουμε), ανακατεύουμε λίγο και προσθέτουμε τα μανιτάρια. Αφήνουμε να σοταριστούν για περίπου 4 λεπτά. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τις πατάτες και την τομάτα, τελειώνουμε με το κρασί και προσθέτουμε το ζωμό. 
    Προσοχή, δε σκεπάζουμε την κατσαρόλα, γιατί τα μανιτάρια θα βγάλουν πολλά υγρά μέρος των οποίων πρέπει να εξατμιστεί. 
    Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για περίπου 5 - 6 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια και η σάλτσα να είναι αραιή και βελούδινη.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού