Menu

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

“Twist the Dish ”

1]   Αντικείμενο του Διαγωνισμού: Η εταιρεία «ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS A.E.» (στο εξής «Διοργανώτρια Εταιρεία») που εδρεύει στην Κηφισιά, Λεωφόρος Κύμης & Σενέκα 10, 14564 Αθήνα, Ελλάς και η εταιρεία «OGILVYONE WORLDWIDE –ATHENS – PROMOTION, ADVERTISING AND DIRECT MARKETING A.E.» που δραστηριοποιείται στο διαφημιστικό κλάδο (εφεξής καλούμενη «OGILVYONE»), από κοινού καλούμενες ως «Διοργανώτριες Εταιρίες», διοργανώνουν ηλεκτρονικά μέσω Διαδικτύου (Internet) την παρούσα προωθητική ενέργεια με τίτλο “Twist The dish ”, εφεξής καλούμενη «ενέργεια».

 

2]   Δικαίωμα Συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας, που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και είναι επιχειρηματίες μαζικής εστίασης. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι της διοργανώτριας εταιρείας και της εταιρείας OGILVYONE, συμπεριλαμβανομένων και τρίτων συνεργατών αυτών, καθώς και οι συγγενείς τους α΄ και β΄ βαθμού και οι σύζυγοι.

3]   Διάρκεια του Διαγωνισμού: Ο Διαγωνισμός θα ξεκινήσει την Πέμπτη 12/10/2017 (και ώρα 14:30) και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 30/11/2017 (και ώρα 23:59).

 

4] Τρόπος Συμμετοχής: Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να επισκεφτούν τον ιστότοπο της Unilever Food Solutions https://www.unileverfoodsolutions.gr/ και στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα του διαγωνισμού να παραγγείλουν δωρεάν ένα (1) δείγμα της προτίμησης τους από τη σειρά προϊόντων World Cuisine. Με την συμπλήρωση της φόρμας ο συμμετέχων αφού λάβει το δείγμα καλείται να φτιάξει ένα πιάτο της επιλογής του χρησιμοποιώντας στη συνταγή το συγκεκριμένο προϊόν. Στη συνέχεια καλείται να ανεβάσει φωτογραφία του στο Facebook είτε με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό σε public status είτε στην επίσημη σελίδα της Unilever Food Solutions στο Facebook https://www.facebook.com/UnileverFoodSolutionsGreece/.
Η ανάρτηση που θα ανεβάσει ο συμμετέχων θα πρέπει να περιλαμβάνει τα hashtags #twistthedish, #unileverfoodsolutions και στην φωτογραφία να εμφανίζεται το προϊόν της σειράς World Cuisine.

Ο ίδιος συμμετέχων μπορεί να υποβάλλει περισσότερες από μία έγκυρες συμμετοχές στη διάρκεια του διαγωνισμού και στην κλήρωση θα λαμβάνονται υπόψιν όλες οι έγκυρες συμμετοχές. Η διαδικασία συλλογής των έγκυρων συμμετοχών θα ολοκληρώνεται από την Διαφημιστική Εταιρία πριν την διενέργεια της ηλεκτρονικής κλήρωσης.

Για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό, δεν απαιτείται η αγορά προϊόντος.

Κάθε συμμετέχων χρήστης θα μπορεί να επιλεγεί (αναδειχθεί Νικητής) μόνο μια φορά κατά την διάρκεια όλου του Διαγωνισμού.

 

[5] Δώρα: 

Συνολικά, καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού θα αναδειχθούν τρεις (3) νικητές:

  •  Ένας (1) νικητής θα κερδίσει ταξίδι για δύο (2) άτομα και δύο (2) διανυκτερεύσεις στο Παρίσι και ένα δείπνο σε εστιατόριο του Alain Ducasse.
  •  Ένας (1) νικητής θα κερδίσει σετ επαγγελματικών μαχαιριών.
  • Ένας (1) νικητής θα κερδίσει ένα tablet Samsung Galaxy Tab A 2016 - Tablet 10.1" 16GB Λευκό (SM-T580)

 

5α. Το δώρο του ταξιδιού περιλαμβάνει τα δύο (2) αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης από Αθήνα - Παρίσι μετ΄επιστροφής με την Aegean Airlines, με μία αποσκευή των 23κιλών το άτομο. Δύο (2) διανυκτερεύσεις με πρωϊνό σε τετράστερο ξενοδοχείο σε δίκλινο δωμάτιο στο Παρίσι. Δείπνο σε εστιατόριο του Alain Ducasse συνολικής αξίας μέχρι 300€ που θα έχει κανονίσει το ταξιδιωτικό γραφείο σε μία από τις μέρες που θα πραγματοποιηθεί το ταξίδι.

5β. Το Δώρο είναι προσωπικό και ο νικητής του Διαγωνισμού δεν έχει το δικαίωμα μεταβίβασής του ή ανταλλαγής του με χρήματα ή άλλα αντικαταστατά πράγματα.

5γ. Το ταξίδι θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 12 μηνών από την ανακοίνωση των νικητών και στις ημερομηνίες που θα αποφασίσει ο νικητής αμέσως μετά την κατακύρωση του δώρου. Ο νικητής δεν μπορεί να επιλέξει ημέρες επίσημων αργιών και εκθέσεων για να πραγματοποιήσει το ταξίδι του. Ρητά διευκρινίζεται ότι κάθε έξοδο που απαιτείται για την παραλαβή του δώρου, ή δαπάνη διατροφής, αναψυχής, καθώς και κάθε άλλη χρήση υπηρεσίας ή αγορά που πραγματοποιείται από το νικητή και τον συνοδό του στο πλαίσιο του παραπάνω ταξιδιού, θα βαρύνει αποκλειστικά τον ίδιο.

[6] Τρόπος Ανάδειξης Νικητών:  Οι τρεις (3) νικητές και οι τρεις (3) επιλαχόντες θα αναδειχθούν, μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης με τεχνικά μέσα που εξασφαλίζουν το τυχαίο της επιλογής, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της OGILVYONE, παρουσία εκπροσώπου της Διαφημιστικής.

Αναλυτικά η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 4/12 και ώρα 14:00 για την ενέργεια που διήρκησε από τη Πέμπτη 12/10 (και ώρα 16:00) μέχρι την Πέμπτη 30/11/2017 (και ώρα 23:59).

Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που έχουν λάβει μέρος από την αρχή έναρξης του διαγωνισμού ως και τη λήξη του.

Τα ονόματα των νικητών, μετά την επιβεβαίωση τους, δύναται να ανακοινωθούν στη σχετική σελίδα στο Facebook (https://www.facebook.com/UnileverFoodSolutionsGreece/) και στο ιστότοπο του Unilever Food Solutions https://www.unileverfoodsolutions.gr/ .

 

7] Επικοινωνία με τους Νικητές-Απόδοση και Παραλαβή των Δώρων:

Εντός πέντε (5) ημερών, από την ημερομηνία ανάδειξης του Νικητή κατά την εκάστοτε εβδομάδα κατά τις ημερομηνίες που αναφέρονται στον Όρο 3 ως ανωτέρω η Διαφημιστική θα επικοινωνήσει τηλεφωνικά στα στοιχεία που έχει υποβάλει στην φόρμα εγγραφής του με σκοπό την ενημέρωση του για τον τρόπο και τον χρόνο παραλαβής των δώρων.

Οι νικητές θα κληθούν να στείλουν ηλεκτρονικά τα απαραίτητα προσωπικά τους στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας, πλήρη διεύθυνση) εντός 5 ημερών με σκοπό την ταυτοποίησή τους και εν συνεχεία παράδοση των δώρων σε αυτούς.

Αν οποιοσδήποτε νικητής δεν βρεθεί εντός πέντε (5) ημερών ή αρνηθεί το δώρο του οι ανωτέρω εταιρείες απαλλάσσονται από κάθε υποχρέωση απέναντι στο συγκεκριμένο συμμετέχοντα/νικητή, και το δώρο του θα κερδίσει ο πρώτος επιλαχών. Αν ούτε αυτός μπορεί να βρεθεί σε διάστημα πέντε (5) ημερών ή αρνηθεί το δώρο του οι ανωτέρω εταιρείες απαλλάσσονται από κάθε υποχρέωση απέναντι στο συγκεκριμένο συμμετέχοντα/νικητή.  

Ως «έγκυρη συμμετοχή» κατά τα ανωτέρω, νοείται οποιαδήποτε συμμετοχή στο Διαγωνισμό για την οποία ισχύουν αθροιστικά τα κατωτέρω: α) έχει υποβληθεί σύμφωνα με τη διαδικασία που περιγράφεται στο παρόν άρθρο και σύμφωνα με όλους τους παρόντες Όρους, (β) δεν αποτελεί, κατά την κρίση του Διοργανωτή, αυτή καθ’ εαυτή η συμμετοχή, προϊόν παράνομης τεχνικής επιρροής στα συστήματα του Διοργανωτή ή εν γένει απάτης ή αθέμιτης παρεμβολής του συμμετέχοντα ή τρίτου και (γ) έχει υποβληθεί και έχει καταχωρηθεί στα συστήματα του Διοργανωτή, εντός του χρονικού διαστήματος από την Έναρξη του Διαγωνισμού μέχρι τη Λήξη του Διαγωνισμού

8] Οι Συμμετέχοντες δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις, εμβλήματα και λοιπά διακριτικά των «ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS» και «OGILVYONE WORLDWIDE»

9] Η συμμετοχή στον παρόντα Διαγωνισμό προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο με δικά τους τεχνικά μέσα. Οι εταιρίες ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS και OGILVYONE δεν αναλαμβάνουν καμία υποχρέωση αναφορικά με την εξασφάλιση, την υποβοήθηση της πρόσβασης σε χώρους διαδικτύου ή την παροχή διευκολύνσεων σε κάθε ενδιαφερόμενο. Η πρόσβαση στο διαδικτυακό τόπο της προωθητικής ενέργειας επιτρέπεται μόνο υπό τους όρους λειτουργίας του οικείου διακομιστή (server) και τις τεχνικές και λοιπές προϋποθέσεις και προδιαγραφές του διαγωνισμού. Περαιτέρω, η Διοργανώτρια  δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε επιβάρυνση των συμμετεχόντων – χρηστών εκ των άνω αιτιών.

10] Η ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS διατηρεί το δικαίωμα παρατείνει ή μειώσει τη διάρκεια του παρόντος Διαγωνισμού για εύλογη αιτία, με σχετική ανακοίνωση στο  https://www.facebook.com/UnileverFoodSolutionsGreece/ και στον ιστότοπο https://www.unileverfoodsolutions.gr/ .

 

11] Η ευθύνη της ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS και OGILVYONE περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στη διάθεση των προγραμματισμένων Δώρων. Διευκρινίζεται ότι οι ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS και OGILVY ONE δεν φέρουν καμία ευθύνη και οι Νικητές δεν διατηρούν καμία απαίτηση, αξίωση ή δικαίωμα κατά αυτής σε περίπτωση που λόγοι ανωτέρας βίας, όπως ενδεικτικά  αναφερόμενων καιρικών συνθηκών, απεργίας ελεγκτών εναέριας, γενικής απεργίας κλπ., δεν είναι δυνατή η πραγματοποίηση του προσφερόμενου ταξιδιού. Επίσης, οι ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS και OGILVY ONE δεν φέρουν καμία ευθύνη και οι Νικητές δεν διατηρούν καμία απαίτηση, αξίωση ή δικαίωμα κατά αυτής για κάλυψη τυχόν εξόδων λόγω ματαίωσης ή ακύρωσης του ταξιδιού. Η διοργανώτρια εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί και/ή ζημία και/ή για οποιαδήποτε σωματική ή άλλη βλάβη ήθελε προκληθεί σε αυτούς ή στους συνοδούς τους σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με τα Δώρα, την χρήση των Δώρων, την μετάβαση και παραμονή στον επιλεγμένο προορισμό το ταξίδι την μεταφορά τους, κ.τ.λ ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία. Η ανωτέρω εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για τυχόν ελαττώματα στα Δώρα και δεν υπέχει ούτε αναλαμβάνει οποιαδήποτε υποχρέωση έναντι των συμμετεχόντων.

12] Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής και συνεπάγεται τη συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι της «ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS A.E» και της Διαφημιστικής - OGILVY ONE

13] Προσωπικά Δεδομένα. Η ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS σας ενημερώνει ότι η ίδια ή και η Διαφημιστική Εταιρία, κατ’ εντολή και για λογαριασμό της, θα επεξεργασθούν προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων στο Διαγωνισμό, κατά την έννοια του ν. 2472/1997, με αποκλειστικό σκοπό τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού, την ανάδειξη των νικητών αυτού και την απόδοση των Δώρων σε αυτόν.

Εννοείται ότι μετά την απόδοση των Δώρων, οποιαδήποτε δεδομένα, προσωπικά ή μη των συμμετεχόντων/ των νικητών του Διαγωνισμού θα καταστρέφονται, εκτός εάν η τήρησή τους δικαιολογείται ή επιβάλλεται από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία.

Για τυχόν άσκηση από τους συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό των δικαιωμάτων τους που απορρέουν κυρίως από τα άρθρα 12 και 13 Ν. 2472/1997 (δικαιώματα πρόσβασης, τροποποίησης και αντίρρησης για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα).

14] Οι όροι συμμετοχής θα βρίσκονται αναρτημένοι στην επίσημη σελίδα του Facebook του Unilever Food Solutions Greece (https://www.facebook.com/UnileverFoodSolutionsGreece/) στα notes και στον ιστότοπο του Unilever Food Solutions https://www.unileverfoodsolutions.gr/. Οποιοσδήποτε συμμετέχων ή τρίτος δικαιούται να λαμβάνει με έξοδά του ακριβές αντίγραφο των όρων του παρόντος.

15] Για οποιαδήποτε διαφορά τυχόν προκύψει από τον Διαγωνισμό που αποτελεί αντικείμενο του παρόντος αρμόδια δικαστήρια είναι τα δικαστήρια Αθηνών.

Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού