Menu
Future Menus: Low-Waste Menus_1.Introduction to Low Waste Menus_UFSAcademy

3:02

1.Εισαγωγή στα Μενού Μειωμένης Σπατάλης Τροφίμων

Σε αυτό το βίντεο ο Chef Thais Gimenez μας εισάγει στο θέμα των μενού χαμηλής σπατάλης σε τρόφιμα - ένα νέο τρόπο μαγειρικής που στοχεύει στη χρήση υλικών με έξυπνο τρόπο, μειώνοντας τη σπατάλη και αυξάνοντας το κέρδος. Η μειωμένη σπατάλη είναι κάτι περισσότερο από μια τάση, είναι μια νέα προοπτική που ήρθε για να μείνει.

 Future Menus:  Low-Waste Menus_2.Slow-cooked Pork Belly with Cauliflower Purée__UFSAcademy

7:51

2.Σιγομαγειρεμένη Χοιρινή Κοιλιά με Πουρέ Κουνουπιδιού

Σε αυτό το βίντεο, ο Chef Craig Elliott θα σου δείξει πώς να μαγειρεύεις μια νόστιμη σιγομαγειρεμένη ασιατική χοιρινή κοιλιά με πουρέ κουνουπιδιού. Αυτό το πιάτο έχει ως κύριο συστατικό τη χοιρινή κοιλιά, ένα προσιτό κομμάτι κρέατος, που είναι ωστόσο πλούσιο και νόστιμο. Σε συνδυασμό με το κολοκυθάκι, το κουνουπίδι και τα μήλα είναι το απόλυτο φθινοπωρινό πιάτο με μειωμένη σπατάλη σε τρόφιμα.

Future Menus: Low-Waste Menus_3.Mezze Maze Part 1_UFSAcademy

4:29

3.Mezze Maze Μέρος 1

Η Chef Joanne Limoanco Gedrano μας δείχνει πώς να μαγειρεύουμε Mezze Maze, μια βάφλα ρεβυθιών που συνοδεύεται με χούμους αβοκάντο και ζελέ παντζαριού. Στο πρώτο μέρος, η Chef εξηγεί τα συστατικά και μας δείχνει πώς φτιάχνουμε τη βάφλα ρεβυθιού.

Future Menus: Low-Waste Menus_4.Mezze Maze Part 2_UFSAcademy

 7:05

4.Mezze Maze Μέρος 2

Σε αυτό το βίντεο η Chef Joanne μας δείχνει το τελευταίο βήμα για να φτιάξουμε το Mezze Maze. Μας δείχνει πώς φτιάχνουμε το moutabal (ντιπ μελιτζάνας και ταχίνι), το ζελέ τουρσί χρησιμοποιώντας το χυμό τουρσί παντζαριού που έχει απομείνει και τη γαρνιτούρα με αποξηραμένες φλούδες ρεβυθιών, την πρασινάδα και το τουρσί παντζαριού. Στη συνέχεια, μας δείχνει πώς να στήσουμε το πιάτο με έναν όμορφο τρόπο.

Future Menus: Low-Waste Menus_5.Spelt Bruschetta with Orange fermented tomato_UFSAcademy

3:50

5.Μπρουσκέτα με Πορτοκαλί Τομάτα που έχει Υποστεί Ζύμωση

Σε αυτό το βίντεο, ο Chef Ronald Van-der-Laars μας δείχνει πώς να φτιάξουμε μια μπρουσκέτα με πορτοκαλί τομάτες που έχουν υποστεί ζύμωση. Μας δείχνει πώς να αποξηράνουμε τις τομάτες, πώς να καπνίσουμε τη μοτσαρέλα με κρύο καπνό και πώς να στήσουμε τη μπρουσκέτα με ψωμί ολικής αλέσεως.

Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού