Menu
ΠΟΝΤΟΙ
meet chef jean

01:43

1. Γνώρισε τον Chef Jean

Μέσα από αυτό το course, ο Chef της Unilever Food Solutions Jean Van Der Westhuizen θα σου δείξει πώς να φτιάχνεις τον τέλειο ζωμό, μοιράζοντας όλα όσα έχει μάθει από το 20ετές γαστρονομικό ταξίδι του.

kitchen set up to cook stocks

00:52

2. Στήσιμο Κουζίνας

Σχεδόν κάθε κουζίνα έχει τον κατάλληλο εξοπλισμό για τη δημιουργία μιας καλής ποσότητας ζωμού. Ανακάλυψε τι χρησιμοποιεί ο Chef Jean στη δική του κουζίνα.

get the stock ingredients right

01:30

3. Συστατικά

Μάθε τη διαφορά ανάμεσα στα είδη των ζωμών και πώς να δημιουργήσεις γεύσεις.

preparation of cooking stocks

02:41

4. Προετοιμασία

Ακολούθησε τις οδηγίες προετοιμασίας του Chef Jean για ένα ομοιόμορφο μαγείρεμα.

techniques of cooking stock

01:31

5. Τεχνικές

Μάθε γιατί η θερμοκρασία του νερού που χρησιμοποιείς μπορεί να κάνει τη διαφορά.

stock skimming

01:24

6. Ξάφρισμα

Πέρα από τη διαδικασία ξαφρίσματος, ο Chef Jean μοιράζεται προτάσεις σχετικά με το πώς να προσθέσεις γήινες γεύσεις στους ζωμούς.

vegetable stock

01:16

7. Ζωμός Λαχανικών

Πώς θα πάρεις τη μέγιστη γεύση από τα λαχανικά με όσο το δυνατόν λιγότερη προσπάθεια; Μάθε το κόλπο του Chef Jean.

chicken stock

00:49

8. Ζωμός Κοτόπουλου

Μάθε πώς να αποφύγεις έναν πικρό ζωμό κοτόπουλου.

straining stock

02:09

9. Σουρώνοντας τους Ζωμούς

Αφού μαγειρευτούν οι ζωμοί, ο Chef Jean τους σουρώνει για να μας δείξει τις διαφορές στα χρώματα.

unilever food solutions stocks

02:15

10. Οι Ζωμοί της Unilever Food Solutions

Ο Chef Jean παρουσιάζει την ποικιλία των προϊόντων της Knorr της Unilever Food Solutions, τα οποία είναι εξαιρετικά όχι μόνο για τη δημιουργία ζωμών, αλλά επίσης και για το τελείωμα των πιάτων ή την προσθήκη επιπλέον γεύσης.