1. Γνώρισε τον Chef Jean
Μέσα από αυτό το course, ο Chef της Unilever Food Solutions Jean Van Der Westhuizen θα σου δείξει πώς να φτιάχνεις τον τέλειο ζωμό, μοιράζοντας όλα όσα έχει μάθει από το 20ετές γαστρονομικό ταξίδι του.
2. Στήσιμο Κουζίνας
Σχεδόν κάθε κουζίνα έχει τον κατάλληλο εξοπλισμό για τη δημιουργία μιας καλής ποσότητας ζωμού. Ανακάλυψε τι χρησιμοποιεί ο Chef Jean στη δική του κουζίνα.
3. Συστατικά
Μάθε τη διαφορά ανάμεσα στα είδη των ζωμών και πώς να δημιουργήσεις γεύσεις.
4. Προετοιμασία
Ακολούθησε τις οδηγίες προετοιμασίας του Chef Jean για ένα ομοιόμορφο μαγείρεμα.
5. Τεχνικές
Μάθε γιατί η θερμοκρασία του νερού που χρησιμοποιείς μπορεί να κάνει τη διαφορά.
6. Ξάφρισμα
Πέρα από τη διαδικασία ξαφρίσματος, ο Chef Jean μοιράζεται προτάσεις σχετικά με το πώς να προσθέσεις γήινες γεύσεις στους ζωμούς.
7. Ζωμός Λαχανικών
Πώς θα πάρεις τη μέγιστη γεύση από τα λαχανικά με όσο το δυνατόν λιγότερη προσπάθεια; Μάθε το κόλπο του Chef Jean.
8. Ζωμός Κοτόπουλου
Μάθε πώς να αποφύγεις έναν πικρό ζωμό κοτόπουλου.
9. Σουρώνοντας τους Ζωμούς
Αφού μαγειρευτούν οι ζωμοί, ο Chef Jean τους σουρώνει για να μας δείξει τις διαφορές στα χρώματα.
10. Οι Ζωμοί της Unilever Food Solutions
Ο Chef Jean παρουσιάζει την ποικιλία των προϊόντων της Knorr της Unilever Food Solutions, τα οποία είναι εξαιρετικά όχι μόνο για τη δημιουργία ζωμών, αλλά επίσης και για το τελείωμα των πιάτων ή την προσθήκη επιπλέον γεύσης.