Menu
ΠΟΝΤΟΙ

0:45

1. Γνώρισε τους Chefs μας

Μάθε το σύγχρονο στήσιμο των κλασικών γλυκών, όπως του Ιταλικού Tiramisu, της Panna Cotta και της Crème Brulee από τους Chefs Maurits van Vroenhoven και Evert Vermandel.

6:06

2. Μια Σύγχρονη Crème Brûlée

Η Crème Brûlée είναι ένα δημοφιλές Γαλλικό γλυκό. Σε αυτό το video, ο Chef Evert Vermandel δίνει στην crème brûlée μια ινδική πινελιά με άρωμα κάρδαμου, panipuri γεμιστό με κομπόστα ανανά, βανίλια και παγωτό καραμέλα, τελειοποιώντας αυτό το σύγχρονο επιδόρπιο με κρακεράκια σουσαμιού και τρίμμα μπισκότου.

3:27

3. Κλασική Panna Cotta Φράουλας

Παρακολούθησε αυτό το video για να δεις πώς ο Chef Maurits van Vroenhoven στήνει μια κλασική Ιταλική Panna Cotta με λευκή σοκολάτα, φρέσκα σμέουρα, ζελέ φράουλας και κράμπλ μαρέγκας, τελειοποιώντας αυτό το σύγχρονο επιδόρπιο με τηγανητά vermicelli ρυζιού.

5:08

4. Κέικ Μπανάνας με Panna Cotta Μάνγκο

Σε αυτό το video, ο Chef Evert Vermandel μας δείχνει μια Panna Cotta άλλου επιπέδου. Δες πώς συνδυάζει την Panna Cotta μάνγκο με ζουμερό κέικ μπανάνας, κηρήθρα και παγωτό βανίλια παρουσιάζοντας ένα σύγχρονο επιδόρπιο που περιλαμβάνει ποπ κορν και σιρόπι καραμέλας.

4:00

5. Σοκολάτα στο Μέγιστο Βαθμό

Μέσα από αυτό το video θα δεις μια μοντέρνα αναπαράσταση της μους σοκολάτας. Σε αυτή τη συνταγή ο Chef Maurits van Vroenhoven συνδυάζει μαριναρισμένες σε τζιν και τόνικ φράουλες με παγωτό σοκολάτας, κράμπλ σοκολάτας, μάτσα σε σκόνη και βρώσιμα λουλούδια.

5:15

6. Αποδομημένο Τιραμισού

Το Ιταλικό Τιραμισού είναι ένα δημοφιλές γλυκό με στρώσεις. Παρακολούθησε αυτό το video για να μάθεις πώς ο Chef Maurits van Vroenhoven αποδομεί το παραδοσιακό Ιταλικό Τιραμισού χρησιμοποιώντας παγωτό με γεύση καφέ, παντεσπάνι με βασιλικό, ζελέ από εσπρέσο μαρτίνι γαρνιρισμένο με κλαδάκια από κακάο.

2:16

7. Πώς να Διακοσμήσεις ένα Γλυκό

Σε αυτό το μάθημα, ο Chef Maurits van Vroenhoven μας δίνει συμβουλές για σύγχρονα στησίματα γλυκών από απλές ιδέες στησίματος μέχρι κορυφαίες τεχνικές fine dining.

1:26

8. Πώς να Στήσεις ένα Brownie

Σε αυτό το σύντομο μάθημα, ο Chef Maurits van Vroenhoven σου δείχνει πώς να χρησιμοποιείς το brownie ως βάση για ένα σύγχρονο στήσιμο γλυκού. Το brownie έχει πολλές χρήσεις και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε εποχή. Μπορεί να εξοικονομήσει χρόνο προετοιμασίας στην κουζίνα και να σερβιριστεί σε μεσημεριανό, δείπνο και μπουφέδες.

1:24

9. Πώς να Στήσεις μια Mousse

Σε αυτό το σύντομο μάθημα, ο Chef Maurits van Vroenhoven σου δείχνει πώς να προετοιμάσεις μια μους σοκολάτας με διαφορετικούς τρόπους. Μάθε πώς μπορείς να απογειώσεις το γλυκό σου και πώς να εμπνεύσεις μέσα από ένα σύγχρονο στήσιμο. Εντυπωσίασε τους πελάτες σου χρησιμοποιώντας μια φόρμα ζαχαροπλαστικής και προετοιμάζοντας τρούφες από σκόνη κακάο.

1:58

10. Πώς να Στήσεις μια Panna Cotta

Σε αυτό το σύντομο μάθημα, ο Chef Maurits van Vroenhoven σου δείχνει διαφορετικούς τρόπους χρήσης της panna cotta για μεσημεριανό, βραδινό, ή μπουφέ. Γιατί να μη χρησιμοποιήσεις εκχύλισμα φράουλας ή να μη γίνεις ακόμα πιο δημιουργικός χρησιμοποιώντας αρώματα και γεύσεις όπως «φασόλια» τόνκα, βανίλια, κανέλα και βασιλικό για να εκπλήξεις τους καλεσμένους σου; Μέσα από αυτό το video θα ανακαλύψεις νέες γεύσεις και ποικιλίες για ένα αυθεντικό και ταυτόχρονα μοντέρνο στήσιμο μιας panna cotta.