Menu

01:37

Εισαγωγή

Ο Chef Vusi, head Chef στο Marabi Club στο Γιοχάνεσμπουργκ μας συστήνει το Wabi Sabi – την Ιαπωνική τεχνική "της ομορφιάς και των ατελειών". Ανακάλυψε περισσότερα για τη Βουδιστική διδασκαλία και μάθε να στήνεις τα πιάτα σου για ένα σκοπό και όχι απαραίτητα με γνώμονα την ομορφιά.

02:05

Σκουμπρί Σεβίτσε - Μέρος 1

Ξεκίνα με το σκουμπρί σεβίτσε γνωρίζοντας τα ιαπωνικά συστατικά και την προσέγγιση wabi sabi.

01:58

Σκουμπρί Σεβίτσε - Μέρος 2

Παρακολούθησε τον Chef Vusi να στήνει το πιάτο του, προσθέτοντας πίκλες κρεμμυδιού και φέτες ψαριού χρησιμοποιώντας απλές τεχνικές στησίματος και φυσική αισθητική.

00:48

Μανιτάρι Escabeche - Συστατικά

Ανακάλυψε τα συστατικά για αυτή τη φρέσκια προσέγγιση escabeche, η οποία είναι μια αρχαία και παραδοσιακή μέθοδος συντήρησης. Αυτή η συνταγή συνδυάζει κάποιες φρέσκιες προσθήκες από φασόλια edamame μέχρι τυρί ricotta.

02:35

Μανιτάρι Escabeche - Στήσιμο

Ο Chef Vusi στήνει το escabeche και δίνει μια εικόνα για το wabi sabi – ένα πιάτο χωρίς υπερβολική σκέψη όπου το κάθε υλικό έχει ένα σκοπό.

Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού