This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Εισαγωγή
Ο Chef Vusi, head Chef στο Marabi Club στο Γιοχάνεσμπουργκ μας συστήνει το Wabi Sabi – την Ιαπωνική τεχνική "της ομορφιάς και των ατελειών". Ανακάλυψε περισσότερα για τη Βουδιστική διδασκαλία και μάθε να στήνεις τα πιάτα σου για ένα σκοπό και όχι απαραίτητα με γνώμονα την ομορφιά.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Σκουμπρί Σεβίτσε - Μέρος 1
Ξεκίνα με το σκουμπρί σεβίτσε γνωρίζοντας τα ιαπωνικά συστατικά και την προσέγγιση wabi sabi.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Σκουμπρί Σεβίτσε - Μέρος 2
Παρακολούθησε τον Chef Vusi να στήνει το πιάτο του, προσθέτοντας πίκλες κρεμμυδιού και φέτες ψαριού χρησιμοποιώντας απλές τεχνικές στησίματος και φυσική αισθητική.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Μανιτάρι Escabeche - Συστατικά
Ανακάλυψε τα συστατικά για αυτή τη φρέσκια προσέγγιση escabeche, η οποία είναι μια αρχαία και παραδοσιακή μέθοδος συντήρησης. Αυτή η συνταγή συνδυάζει κάποιες φρέσκιες προσθήκες από φασόλια edamame μέχρι τυρί ricotta.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Μανιτάρι Escabeche - Στήσιμο
Ο Chef Vusi στήνει το escabeche και δίνει μια εικόνα για το wabi sabi – ένα πιάτο χωρίς υπερβολική σκέψη όπου το κάθε υλικό έχει ένα σκοπό.