Δεν μπορείς να βρεις τον ειδικό συνεργάτη της επιλογής σου; Επικοινώνησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε.
Μείγμα για την παραγωγή κέικς, μάφφιν, ραβανί, καρυδόπιτας, σάμαλι.
Find out moreΓια το γλυκό ρίχνουμε στον κάδο ενός μίξερ όλα τα υλικά μαζί και χτυπάμε για 2’ με το φτερό στην πρώτη ταχύτητα. Συνεχίζουμε για ακόμα 4’ στη μεσαία ταχύτητα. Ακολούθως, ψήνουμε στον φούρνο στους 170°C για 25’. Για το σιρόπι βράζουμε τα υλικά για 2’ και στη συνέχεια σιροπιάζουμε φροντίζοντας να είναι το ραβανί κρύο και το σιρόπι μας ζεστό.
Σπάμε τη μαστίχα μαζί με 10 γρ. ζάχαρη.
Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας.