Δεν μπορείς να βρεις τον ειδικό συνεργάτη της επιλογής σου; Επικοινώνησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε.
Μείγμα για την παραγωγή κέικς, μάφφιν, ραβανί, καρυδόπιτας, σάμαλι.
Δεν απορροφά τις επικαλύψεις κατά το ψήσιμο. Δοσολογία που μπορεί να δουλευτεί x2,x3. Η συνταγή δεν αλλάζει με την ανάμειξη υλικών για τη δημιουργία άλλων γλυκών.Ρίχνουμε όλα τα υλικά στον κάδο ενός μίξερ, τα χτυπάμε με το φτερό για 2’ στην πρώτη ταχύτητα και συνεχίζουμε για ακόμα 4’ στη μεσαία. Στη συνέχεια ψήνουμε στους 160°C για 30’-35’.
Aφού τρίψουμε το καρότο το στραγγίζουμε, ώστε να αφαιρεθούν τα υγρά του, σε απορροφητικό χαρτί. Επίσης, χονδροτρίβουμε το καρύδι
Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας.